eoleowo مدیر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 330 عنوان درآمد یک تومن برای دختر چهارده ساله چطوره | مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 23 پست خرجشو باباش میده ولی خودشم یک تومن از ادمینی در بیاره چطوره؟ کم نیست یا نه خوبه واسش؟ کاربری دست ۲ نفر هست 1403/05/24 | 14:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eoleowo مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 330 دستت رو سر من من ۲۶سالمه از وقتی اومدم خونه خودم دارم بچه داری میکنم😂😬چجوری ادمین میشی چ برنامه ای ... هنوز پیدا نکردم واسش. همینطوری گفتمدرضمن،مادری با ارزشترین کارهتربیت یک نسل بر عهدته چیز کمی نیست کاربری دست ۲ نفر هست
سرینا_ عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 17215 خوبه عزیزم یه تومن درآمدت یکی دوتومنم بابات بده خوبهاینجا زن سی ساله سیصد تومن پول تو جیبی شوهرش بهش میده به. زور میاد به تو میگه کمه درحال ساخت ....:)
zy1377 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 9245 هنوز پیدا نکردم واسش. همینطوری گفتمدرضمن،مادری با ارزشترین کارهتربیت یک نسل بر عهدته چیز کمی نیست فدات مهربون اره ولی اخه دوس دارم پول دربیارم خودم دستم جلو شوهرم دراز نباشه😑 حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
eoleowo مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 330 فدات مهربون اره ولی اخه دوس دارم پول دربیارم خودم دستم جلو شوهرم دراز نباشه😑 به خاطر شوهرتم که شده ازش پول درخواست کنالبته هیچ وقت دستوری نگو و خواهشی بگو حتماً کلمه میشه را در جمله به کار ببرمردا دوست دارن کسی رو تامین کننداگه تو رو تامین نکنه کسی دیگرو میکنه کاربری دست ۲ نفر هست
zy1377 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 9245 به خاطر شوهرتم که شده ازش پول درخواست کنالبته هیچ وقت دستوری نگو و خواهشی بگو حتماً کلمه میشه را در ... فقط یارانه خودمو بهم میده😂😕 حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
eoleowo مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 330 فقط یارانه خودمو بهم میده😂😕 بخوای چیزی بخری بهت پول نمیده ازش بگیری؟البته من خودم چون از بازار رفتم متنفرم و به سلیقه اعتماد دارم همیشه میگم خودش بخره کفشو لباس حتی کاربری دست ۲ نفر هست
zy1377 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 9245 بخوای چیزی بخری بهت پول نمیده ازش بگیری؟البته من خودم چون از بازار رفتم متنفرم و به سلیقه اعتماد دار ... میدونی باید بهش بگم ک بده ولی من دوس دارم خودش بده بدون اینکه من بگم بهش ببخشید شما متاهلی ؟عقدی؟ حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
eoleowo مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 330 میدونی باید بهش بگم ک بده ولی من دوس دارم خودش بده بدون اینکه من بگم بهش ببخشید شما متاهلی ؟عقدی؟ نه متاهلم کاربری دست ۲ نفر هست
zy1377 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 9245 نه متاهلم واقعا چ سنت کمه گلم حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉