2777
2789
هر طور خواستی پوشش داشته باش (در چارچوب جامعه)برای اونا مهم نیستآزاد و رها هستندبری شهر اربیل و کرکو ...

ولی کربلا و نجف و شهرهای مذهبی خیلی رو پوشش کامل حساس هستن 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
میشه بگی چرا توهین میدونن

چون اون مختص مردان بزرگ و شیوخ می‌دونن واگر خانم ها بپوشم انگار به بزرگ هاشون توهین کردی 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم بپوش اینطوری نیستن تنها عراق نیست که عرب داره

منم شنیده بودم الان دوستان گفتن. اگه بعنوان روسری استفاده کنی بدشون میاد چون ظاهرا اینو جزو‌لباس مردانه میدونن یا بزرگانشون استفاده میکنن 

هر طور خواستی پوشش داشته باش (در چارچوب جامعه)برای اونا مهم نیستآزاد و رها هستندبری شهر اربیل و کرکو ...

البته برای زیارت اربعین فرق میکنه حتی عبا رو هم میگن کاملا گشاد وساده  بدون تزیینات باشه و حجابشونم باید کامل باشه طبیعتا رنگ مشکی 

منم شنیده بودم الان دوستان گفتن. اگه بعنوان روسری استفاده کنی بدشون میاد چون ظاهرا اینو جزو‌لباس مرد ...

والا اینقدرشلوغه کسی به این‌چیزا اصلا دقت نمیکنه. بعدا ایشون عبا یا چادر احتمالا دارن مشخص نمیشه

والا اینقدرشلوغه کسی به این‌چیزا اصلا دقت نمیکنه. بعدا ایشون عبا یا چادر احتمالا دارن مشخص نمیشه

بازم رعایت کنه برای خودشم بهتره به هرحال شاید روش تعصب داشته باشن و اوناهم ناراحت بشن