2777
2789
عنوان

مهربون باشیم

1465 بازدید | 23 پست

کاری به شرایط اقتصادی خیلی سخت و مسولیت دولت ندارم 

ولی خودمون با هم مهربون باشیم

وقتی خرید می کنیم به شاگرد مغازه یا تو فروشگاه کسی که خریدها رو کمکون میاره انعام بدیم ، 

به پاکبان کوچمون عیدی بدیم

بنزین که می زنیم ، 

کارواش که میریم ، 

پیکی که وسایل رو میاره 

اگر حتی به هر کدوم حداقل  ۵۰ تومن  بدیم ، در ماه خیلی که بشه میشه ۱/۵-۲ تومن برامون 

ولی شاید بتونن یکم راحت تر زندگی کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه در طول روز این همه انعام بدیم  

چبزی نمیمونه

مهربونی که همش به پول نیست 

دوست داشتن    احترام گداشتن     عدم تجاوز به حق وحقوق دیگران      و___بهترین هدیست که میتونیم بهم بدیم

یعنی چی عزیزم؟

عععععع سریر تویی؟؟؟

من اون تاپیک های قبلتو همون داستان زندگیتو خوندم خیلی وقت پیش

خواهشااااا بقیشو بذار 

اون موقع قرار بود بنویسی و بذاری ولی قول دادی و نزاشتی 🥲💔

از زندگیت با امیر مخصوصا 

خواهشاً بذار من خیلی دوست دارم بخونم 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

اگه در طول روز این همه انعام بدیم چبزی نمیمونهمهربونی که همش به پول نیست دوست داشتن احترام گداشت ...

حتما اونا هم عالیه

منظورم کمک های کوچیک مالی بود که اگر زیاد بشه می تونه به کسی کمک جدی کنه، مثلا اگر ماهی ۲۰ تومن انعام بگیره ممکنه راحتتر بتونه زندگی کنه ولی برای خیلیا اون ۵۰،۱۰۰ تومن خرد خرد دادن اصلا سخت نیست

عععععع سریر تویی؟؟؟من اون تاپیک های قبلتو همون داستان زندگیتو خوندم خیلی وقت پیشخواهشااااا بقیشو بذا ...

عزیزم

ما نامزدی کردیم یه جشن تقریبا کوچک هم گرفتیم ، روزامون خوبه خدا رو شکر ، راستش روم نمیشه بنویسم نمی دونم چرا معذب میشم هر بار میام بنویسم :(

عزیزمما نامزدی کردیم یه جشن تقریبا کوچک هم گرفتیم ، روزامون خوبه خدا رو شکر ، راستش روم نمیشه بنویسم ...

جشن گرفتین ؟😍🥰خداروشکر ♥️

چرا روت نمیشه ؟ مگه چیع؟ ول کن بابا ی عده فقط کارشون قضاوته 

بنویس خواهشا من میخونم لذت میبرم 

میشه درخواست دوستی منو قبول کنی اونجا حرف بزنیم اگه راحتی ؟

ببخشید من از لفظ شما استفاده نمیکنم 🤍

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

واقعا همینطوره باید به همدیگه کمک کنیم بنی آدم اهضای یکدیگرن

بخدا من خودم خیلی به پول نیاز دارم تو همین نی نی سایت خیلیا هستن ماشالا وضعشون خیلی خوبه سی چهل ملیون براشون پولی نیس چند بار خوایتم ازشون کمک بگیرم اما روم نشد گفتم حرفمو باور نمیکنن 

راستی مونا خانوم چرا دیگه نمینویسی از زندگیت باامیر

خیلیم عالی..

مونا جان دوستان راس میگن..بنوووویس برامون..

روم نمیشه دگ چ صیغه ایه..ما رومون میشه بخونیم تو نگران نباش😂😂💚💚بنووویس حتمممما

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.