2777
2789
عنوان

مهربون باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 23 پست

سلام مونا جون خوبی دحترت خوبه 

این تاپیکت رو دیدم یاد یه کاربری افتادم که معروفه از لحاظه بی پولی و سختی کشیدن خواستم اگر برات مقدوره کمک کنی کیف و لباس مدرسه برای پسرش بخره میتونی ادرس رو بگیری و تحقیق کنی خیلللللی نیازمندن اگر خواستی نا کاربریشو بدم 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبین شما؟ بهم کاربریشو بگین

خدا خیرت بده 

کاربر آسمااان ۱۳۷۲ اگه درست نوشتهباشم خیلی مشکل دارن و شوهرش اهمیت نمیدن بهشون و بچش در حسرت لباسخونگی و مدرسه و کتاب دفتر هست الهی خدا عمر با عزت بهت بده خیلیوقتهخواستم بهت بگم روم نشد تا اینکه این تاپیکتو دیدم 

خدا خیرت بده کاربر آسمااان ۱۳۷۲ اگه درست نوشتهباشم خیلی مشکل دارن و شوهرش اهمیت نمیدن بهشون و بچش در ...

سرچکردم پیدانشد بزارببینم از رو عنوان تاپیک میتونم پیداکتن

حتما چک می کنم عزیزم ، ممنون که گفتی

سریرجان ببخش دوباره پیام میزارم بلد نیستم تگش کنم ولیتویتاپیک اخرم بچه ها تگش کردن ازونجا میتونید برید تاپیکاهاشو بخونید واگر بتونید کمکی کنید بهش حیر دنیا و اخرد نصیبتون 

من شرمندم خودم ش

وهرم کارمنده وخیلی بدهی داریم وگرنه ارزومه کمک بت همچین افرادی انشالله مالتون پربرکت من شرمندم بازم

سریرجان ببخش دوباره پیام میزارم بلد نیستم تگش کنم ولیتویتاپیک اخرم بچه ها تگش کردن ازونجا میتونید بر ...

خواهش می کنم عزیزم ، کار خوبی کردی گفتی، الان داشتم تاپیک هاشو نگاه می کردم، مسئله ی من کمک کردن نیست، چون اینجا خیلی از زندگیم گفتم اسم واقعیم نمی خوام مشخص بشه،که با انتقال وجه مشخص میشه با یه پیگیری حتی اگر از حساب خودم نباشه هم قابل پیگیریه،  باید به وکیلم بگم که یه راه مناسب پیدا کنه برای کمک 

خواهش می کنم عزیزم ، کار خوبی کردی گفتی، الان داشتم تاپیک هاشو نگاه می کردم، مسئله ی من کمک کردن نیس ...

هر جوری که فکر میکنید مناسبتره و بهتون گزندی نمیزنه انجام بدین چون زندگی خودتو دخترت در اولویت هست باز هم به عنوان یه هموطن ممنونم ازت دستت همیشه تو کارخیر