2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن هیوا اون واست میاره

هیوا خیلی وقته اپدیت نشده خیلی چکش کردم  ولی مثلا میزنه 8500 منطقه2 پزشکی ایرانشهر قبول شده  یعنی واقعیه بنظرم باید با سهمیه 5 قبول شده باشه

پزشکی تعهدی هر جا باشه بینایی سنجی فیزیو

نه منظورم چه رشته ای یعنی تجربی ریاضی و ایناست

والا پیراپزشکی جا خوب قبول میشی

تعهدی هم ممکنه بیاری

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
پیرا های خوب پزشکی تعهدی شااااید

ببخشید یه سئوال دارم میشه داخل انتخاب رشته تعهدی های استانهای دیگم انتخاب کرد  اخه داخل دفترچه انتخاب رشته نوشته بود مخصوص تمام دواطلبان اولویت با داوطلبان استان .....

کدوم استانی؟ جنوب هستی؟

بنظر شما با12 هزار منطقه 2 میشه پرستاری دانشگاه تهران ایران یا بهشتی قبول شد من نمیدونم چرا این تراز این رتبه رو ذاذه  از کنکور98 هم رتبه ها داغون تره

بنظر شما با12 هزار منطقه 2 میشه پرستاری دانشگاه تهران ایران یا بهشتی قبول شد من نمیدونم چرا این تراز ...

اره شاید. از کانال دکتر سجاد غیبی آخرین قبولی ها رو ببین توس اینستا . ۲ تا کانال دیگه م هس عکسش میفرستم