2777
2789

بچه ها دکتر زنانم برام نسخه کاغذی نوشته الان جایی ک میرم سونو برااینکه بیمه تکمیلی بزنه میگه نسخه فقط باید الکترونیک باشه، به نظرتون نسخه رو بدم دکتر عمومی الکترونیک بزنه قبول میکنن؟؟یا حتما باید متخصص زنان باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا دکترا کاسبی درست کردند. برا منم ام آر آی کاغذی نوشتند منشی دوباره شماره یه دکتر دیگرو داد پنجاه ...

دقیقا وگرنه چه دلیلی داره وقتی میدونن الان همه جا نسخه الکترونیک میخان باز ب روش قدیمی پیش برن

ببین برای بیمه تکمیلی میتونی پولو خودت اول بدی بعد نسخه رو با فاکتور و جواب سونو ببری بیمه بهت میده حتی اگه ثبت سیستم نباشه. اما اگه ثبت سیستم باشه یه مبلغ کوچیکی هم تامین احتماعی تقبل میکنه و مزیت دیگش اینه که اگه اون مرکز سونوگرافی که میری با بیمه تکمیلیت قرارداد داشته باشه، همونجا آنلاین هزینه بیمه تکمیلی پرداخت میشه و نیازی نیس شما اول کامل هزینه بدید بعد فاکتور ببرید بیمه

ببین برای بیمه تکمیلی میتونی پولو خودت اول بدی بعد نسخه رو با فاکتور و جواب سونو ببری بیمه بهت میده ...

عزیزم ممنون از پاسخگوییت ،مشکلم اینجاس ک نمیتونم اول خودم هزینه بدم بعد از بیمه بگیرم،چون هزینش بالاست دیگه دیروز رفتم دکتر ی نسخه الکترونیک برام زد 🥲