2777
2789

دخترخالم ۱۷ هفتشه آزمایشش یکم مشکل داره قراره دوشنبه بره برای سونو آنومالی الانم خیلی نگرانه میگه میترسم بچم مشکل داشته باشه منم دقیق نمیدونم مشکل آزمایشش چیه  بنظرتون خطرناکه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=34957م9335]خب نتیجش چی شد بچتون سالمه؟[/QUOTE]

ببینید عزیزم من ان تی عددش ۱ بود

غربالگری اول ریسک بسیار پایین یک به ۱۰۰هزار

با اینکه دکتر گفت میتونی غربالگری دوم رو ندی اما انجام دادم سندروم slos ریسکم شده بود ۱ به ۱۰ یعنی یک چیز وحشتناک از همه مهم تر سونو آنومالی هست که اون رو دکتر گفت خوبه. بعدش آمنیوسنتز شدم که گفتن مشکلی نیست. ولی من از ترس حتی میخواستم توی ۲۰ هفته غیرقانونی سقط کنم اما نشد و تا پایان بارداری زندگیم جهنم بود. الان پسرم یک سال و نیمش هست و خدا رو شکر سالم و فوق العاده باهوشه.

اما با این که ۹۹ درصد پزشکها و آزمایشات چرت میگن ولی روی اون یک درصد نمیشه ریسک کرد و برای آنومالی یه جای خیلی خیلی دقیق برن

آشنای ما چند جا رفته بود همه گفته بودن بچه ات نخاعش کوچیکه و اگردنیا بیاد عقب مونده میشه یا حتی معلوم نیست دنیا بیاد زنده بمونه یا نه.طفلی بابت شرایطی نتونست سقط کنه تا رسید به ۶ ماه گفت دیگه نگهش میدارم هر چی میخواد بشه.هفته پیش نی نیش دنیا اومد سالم سالم بود.😍ان شاالله برای دخترخاله شما هم سالم به دنیا بیاد

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

[QUOTE=34957م9335]خب نتیجش چی شد بچتون سالمه؟[/QUOTE]ببینید عزیزم من ان تی عددش ۱ بودغربالگری اول ری ...

واقعا خیلی سخته درک میکنم خداروشکر که بچتون سالمه خدا برات حفظش کنه 

آشنای ما چند جا رفته بود همه گفته بودن بچه ات نخاعش کوچیکه و اگردنیا بیاد عقب مونده میشه یا حتی معلو ...

ای خدا شکرت  ایشالله خدا خودش واسش نگهش داره 

مرسی ایشالله که چیزی نیست منم بهش میگم ولی خودش خیلی نگرانه شوهرشم تک فرزنده خانواده شوهرش خیلی نگرانن خدا خودش براشون نگهش داره خیلی عذاب میکشه 

واقعا خیلی سخته درک میکنم خداروشکر که بچتون سالمه خدا برات حفظش کنه

سلامت باشید انشالا بچه دختر خاله تون هم سالم به دنیا بیاد. اگر تهران هستن بگید یک سر پیش دکتر حنطوش زاده حتما برن

ای خدا شکرت ایشالله خدا خودش واسش نگهش داره مرسی ایشالله که چیزی نیست منم بهش میگم ولی خودش خیلی نگ ...

طفلی آشنای ما بعد از ۳ بار سقط این یکی رو گیرش اومد که دکترا اینجوری گفتن.دوران خیلی سختی رو پشت سر گذاشت اونم.خدا دل دختر خالتو شاد کنه ان شاالله

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰