2777
2789
باور میکنی بدنم اصلا طوری شده الانم در حد مرگ خوابم گرفته وایی 😱پناه برخدا ،خدا لعنت کنه کسایی که چ ...

اره میفهمم خلاصه دیشب هر چی بود دیوونه شده بود قبلشم مامانم بقره گذاشته بود دوبله شد😁بعد گفتم هر چی هستی برو بیرون اینجا جای تو نیست 

آخرش ببینن بی فایدس گورشونو گم میکننخصوصا ک جن کافر از قرآن میترسه

شما اطلاع داری؟چن وقته روزیمون کم شده به هر دری میزنیم نمیشه من خواب دیدم یه دعا نویس گفت بیا پیش من من تو خواب گفتم توکلم به خداست گفت اگه سخت بشه چی گفتم بازم توکلم به خداست یه مدت واقعا سخت شد بچه هام هم هی از خواب میپریدن میترسیدن پشت سرهم چنبار پیش اومد جلوی درمون و راه پله امون بشوریم همش کف میکرد تعجب کرده بودم چرا کف میکنه ماکه مایع شست و شو نریختیم بعدش احساس میکنم بهتر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره نمیشه گفت فقط بخاطر دعا و طلسم آدم سنگین میشه .تو خیییلی از موارد بخاطر چشم زخم شددید و ...

عزیزم برای چشم‌زخم کاری هست انجام بدم؟متاسفانه خیلی تو چشمم همه ظاهر میبینن نمیبینن که من اینهمه تلاش میکنم دیشب درد دستمو بخاطر کار زیاد فقط با کیسه آب گرم آروم میکردم تا برمیداشتم جیغم میخواست بره هوا

اره میفهمم خلاصه دیشب هر چی بود دیوونه شده بود قبلشم مامانم بقره گذاشته بود دوبله شد😁بعد گفتم هر چی ...

اینو گفتی درست شد؟من سرکارم اینو بگم این همکاره حمله میکنه بهم😂😂😂

اینو گفتی درست شد؟من سرکارم اینو بگم این همکاره حمله میکنه بهم😂😂😂

نه نشد ولی یه ساعت بعد حل شد دیگه سایه ندیدم گفتم شاید دیوونه شدم همش حس میکردم کسی کنارمه در کل قران چیز بدی نیست حتما بزار 

اون حالت برات ایجاد می‌کنند ک طرف قرآن نری و بترسی بعد ی مدت مقاومت کنی ول میکنن قرآن نور مطلق کلام ...

من معجزه ها و لطف هایی از خدا دیدم که جز خدا توکلم به هیچ چیز و هیچکس نیست الحمدالله یا رب العالمین🤲

شما اطلاع داری؟چن وقته روزیمون کم شده به هر دری میزنیم نمیشه من خواب دیدم یه دعا نویس گفت بیا پیش من ...

ن عزیزم

فک میکنم خدا داره آزمایشت میکنه تا کجا طاقت میاری

شنیدم مراجعه ب دعا نویس و جادو و جنبل مساوی با شرک ب خداس