2777
2789

متاهلم بچه ندارم تک و تنها شهرستانم.دوستی هم ندارم.

همسرم ساعت ۴ میاد خونه.

همه روزم شده فیلم.

تنهاییم بیرون نمیرم

با این شرایط چکار کنم که همش فیلم و اینستا نباشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا شرایط مشابه تورو دارم 

من یه کلاس زبان آنلاین گرفتم هروقت حوصلشو داشته باشم میرم میبینم

با یه کلوپ رایگان آنلاین هم ورزش میکنم 

موقع کار های خونه ام پادکست گوش میدم از طریق أپ castbox 

من پادکست های تاریخی دوست دارم شما باید ببینید سلیقتون چیه و توی این أپ دنبال پادکست مورد پسندتون بگردید

من حدود ۸ونیم ۹ بیدار میشم چای میذارم نون گرم میکنم و حدود۱۰ صبحونه آماده میکنم . نهار میذارم کارای خونه رو میکنم . به بچه ها میرسم . تا حدود سه یا ۳ونیم که ظرف های نهار رو بشورم  درگیرم .بعد یه استراحت میکنم . ساعت ۶ با بچه هام میرم سر کارم .ساعت ۸ میام شروع میکنم آشپزی و شام تا حدود ۱۱ که خلاص میشم  بعد یکم لالا. اکثر روزام اینجور میگذره

این تاپیک رو الان دیدم کپی میکنم اینجا

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشن
اگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️
» نمایندگی  فروش محصولات مراقبتی پوست و مو و آرایشی برند تراستTRUST🇨🇭
»میتونیم با هم همکاری داشته باشیم. (بدون سرمایه)
»کلاس های آنلاین رایگان تخصصی پوست و مو_ آموزش فروش_کلاس های انگیزشی و پشتیبابی همیشگی حامیان توسط اساتید مطرح
میتونی به درآمد برسی و کسب درآمد کنی
🤌🏻حتی با خرید سبد محصولی خانواده ات در ماه هم از پورسانت بهره میبری
#این یک بیزینس با درآمد تصاعدی هست
«از لحاظ رضایت مطمئن باش که محصولات تراست با کیفیت بالا و رضایت بالینی۱۰۰٪ داره
»تحت لیسانس لوزان سوییس_دارای معتبرترین استاندارد کیفی جهان؛دارای سیب سلامت......و بدون سولفات بدون فلوراید بدون پارابن و بدون آلومینیوم و گیاهی..💫
شامپو ها و ماسک  بدون سولفات
روغن های پوستی و مو
ضدآفتاب های حاوی کلاژن و هیالورونیک اسید
مام رول های بدون آلومینیوم
بادی میست ها با ماندگاری۴۸ساعته
صابون های درمانی(ضد جوش_چروک_اسکار_,,,
دی دی کرم سی سی کرم های آرایشی
مرطوب کننده و آبرسان
لیفت کننده های صورت(کلاژن،رتینول)
سرم مو و پوستی ووو..
@trust.vahdan  »     👈🏻 روبینو & روبیکا    @trustisho
💌منتظر همکاری با شما(فروش & نماینده فروش ) هستم.    اگر دنبال پیشرفتی❣️

🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌                                    پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️‍🩹

میرم دانشگاه بعدش میام درس میخونم بعدش میخوام

بعضی روزا هم که تایم آزاد دارم میرم باشگاه و شنا و تو گوشی میچرخم یا فیلم میبینم😐😂

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
منم از پاییز میرم داشنگاه

بسلامتی😍😍

چه رشته ای؟

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
یکی از گرایشهای مدیریت بازرگانی احتمالا.فعلا جواب ارشد نیومده

چقدر خوب

ایشالله که عالیه❤️