2777
2789
عنوان

تولد مادرشوهر

1032 بازدید | 60 پست

سلام عزیزان من‌ یکساله نامزد کردم و محرمیت خوندیم همسرم تک فرزنده و‌مادرشون درسن بالا بچه دارشده و اختلاف سنی منو همسرم باهاش زیاده ، ما باهم دوست بودیم و من دلخواهشون نبودم اما بعد چندوقت که دید من باعث پیشرفت و‌ مشوق همسرم هستم بهتر شد ( هیچوقت ابراز نکرد ولی همیشه محترمانه اما سرد حرف میزد ) اینم بگم من از لحاظ تحصیلات و شغل و درامد و خانوادگی خیلی بالاتربودم و‌مادر منم مخالف ازدواجم بود بایت همین موارد

منم شوهرم تک فرزنده..‌.همین اول کاری سعی کن خودتو تو دلش جا کنی‌....و اینکه زیاده روی نکن چون تا آخر باید همونجور ادامه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون سن بالا و مریضی داره و شوهر بداخلاق و پرخاشگری دارن مضافا اینکه همسرم هم نسبت بهش توجهی نداره ( تا حالا روز مادر براش چیزی نکرفته ) درسال گذشته هم چندتا از نزدیکانش فوت شد و افسردگی داره و قرص میخوره ، اینکه تا الان که نزدیک هفتاد سال سن داره و کسی بهش نه تولد نه روز زن بهش تبریک نگفته برای من غم انگیز بود خیلی

دوستام میگن ولش کن بابا پررو میشه و اینا حتی همسرم گفت من موافق نیستم و ولش کن اما من وقتی شنیدم پشت تلفن کفت رفته روانپزشک قلبم بدرد اومد و دلم میخاد براش یکبار هم شده حس مهم بودن ایجاد کنم 

اهان اینم بگم خواهر برادراشون هم بشدت ایشون رو اذیت میکنن و طردش کردن میرن سفر اینو نمیگن که بیاد 

خیلی پیر و تنهاس و‌مریض و غمگین

اون سردیهاش رو هم من بخشیدم شاید منم جاش بودم و یه بچه ای رو بزرگ کرده بودم سختم بود ی نفر بیاد و مال خود کنه اما من همیشه به همسرم تذکر دادم که سر مادرت داد نزن گناه داره

مرسی قشنگم چشم

خواهش میکنم جانم...چند شاخه گل حتما بگیر براش...و اینکه کیک و رستوران هم ک عالیه...‌حداقل برای ۱ بار امتحان هم ک شده بکن....ب حرف دوستات اهمیت نده‌‌‌.‌ولی اگ ی وقت دیدی زیاد خوشحال نشد تو ناراحت نشو یا بروی همسرت نیار....برا دل خودت انجام بده...ممکنه ته دلش خوشحال بشه ولی به روش نیاره ک ی وقت شما فکر نکنی چقدر نیاز به یه تولد داشت...اگ تونستی تاپیک بزن نتیجه رو بگو منم تک کن دلم خواست ببینم واکنششون چیه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
همون کیک و رستوران خوبه ؟ چندشاخه گل بگیرم یا نمیخاد

راستش تولده وکادوش🙈😁 

بقول دوستمون احیانا زیاد شوق نکنه که پررو نشی ولی توهم زمینه داشته باش که ناراحت نشی

نتیجه رو گفتنی منو تگ کن

تو انجام بده خدا برات جای دیگ جبران میکنه مهربون♥️👍🏻

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
خواهش میکنم جانم...چند شاخه گل حتما بگیر براش...و اینکه کیک و رستوران هم ک عالیه...‌حداقل برای ۱ بار ...

عزیزمی حتما ی دسته گل زیبا به سلیقه خودم میگیرم

فکر نکنم خوشحال نشه چون یه بار که مریض شده بود من براش‌کمپوت و‌ ابمیوه گرفتم خیلی ذوق کرد اخه شوهرش تو مریضی م میکه پاشو غذا بپز و‌ادا در نیار شوهرمم که اصلا بهش توجه نداره من فقط ازش دلجویی کردم اگه هم بخاد سردی کنه بازم مهم نیست برام چون میدونم خدا میبینه و شاهده من فقط دل یه همجنس خودم رو‌خاستم شاد کنم 

چشم عزیزم بهتون اطلاع میدم مرسی از همفکری و محبتت که وقت گذاشتی🫶🩷

راستش تولده وکادوش🙈😁 بقول دوستمون احیانا زیاد شوق نکنه که پررو نشی ولی توهم زمینه داشته باش که نار ...

ن گلم ناراحت چرا 

سن شون بالاس و بعدا حسرت نمیخورم که چرا ازم برمیومد و دریغ کردم 

ب کارما شدید اعتقاد دارم میدونم روزی میرسه که پیر میشم و این روزا رو خواهم دید