2777
2789

وارد سایتش شدم هر ماشینیو انتخاب پیکنم میگه طرح فعالی برای این ماشین وجود نداره.

بعدم ۲۳۰ میلیونو تو بانک مثلا ملت وکالتی کنم ایا نیاز فرمی چیزی پر کنم کد بورسی باید بگیرم ؟سر درنمیارم میشه یکی توضیح بده از اول چیکار کنم باردارم واقعا نیاز به ماشین داریم هرکی توضیح بده براش دعا میکنم برای حاجتش حمد و سوره میخونم ممنونم

عزیزم من خودم هم درست نمیدونم. ولی این رو میدونم که باید ۲۳۰ ملیون تو حسابتون باشه و برید بانک حسابتون رو وکالتی کنید. میتونید تو بانک مهر ۱۵۰ ملیون بذارید ، ۸۰ تومان هم وام قرض‌الحسنه میده، پولت بلوکه میشه. بعد تو سایت ایران خودرو کد ملی و شماره شبا و یه سری اطلاعات دیگه رو هم وارد کنی. بعد هم امروز ساعت ۱۱ سایت باز میشه بری توش ثبت نام کنی. البته گویا تا هفته دیگه وقت داره. بازم خودتون بررسی کنید. 

عزیزم من خودم هم درست نمیدونم. ولی این رو میدونم که باید ۲۳۰ ملیون تو حسابتون باشه و برید بانک حسابت ...

ممنونم عزیزم،اخه میگن بانک مهر جزو بانکای عامل نیاورده شده😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنونم عزیزم،اخه میگن بانک مهر جزو بانکای عامل نیاورده شده😔

نه عزیزم. تو اطلاعیه شماره ۲ اسم بانک مهر هم اضافه شده. من زنگ زدم بانک مهر پرسیدم، گفت اصلا اگه اینطور بود ما نمیتونستیم حسابتون رو وکالتی کنیم. برو اطلاعیه شماره ۲ ایران خودرو رو بخون. آخرش اسم چند تا بانک رو اضافه کرده. بانک مهر هم جزء هست.

نه عزیزم. تو اطلاعیه شماره ۲ اسم بانک مهر هم اضافه شده. من زنگ زدم بانک مهر پرسیدم، گفت اصلا اگه این ...

مرسی مهربووونم خیلیییی لطف کردی برای حاجت رواییت حمد و سوره میخونم