2777
2789
عنوان

نمیدونم غذا چی درست کنم

238 بازدید | 14 پست

مرغو گوشت تموم کردم فریزر خرابه دیگه هیچی فعلا بسته بندی نکردم تو طول این هفته هم دوبار حبوبات پختم دیروزم ماکارونی پریروز ماهی پلو نمیدونم امر‌وز چب درست کنم شما چی میخواین درست کنین پیشنهاد بدین

خدایا شکرت بابت فرشته هایی که بهمون دادی💙💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قیمه گذاشتم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من میخوام قیمه درس کنم . اما با شرایطی که گفتی پاشو کوکو سیب زمینی درس کن یا اگر شرایطشو داری سینه مرغ تازه بگیر چرخ کن برا ظهرکوبیده مرغ درس کن عاشقشم من

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
سینه و رون فک کنم باید باشه

فرقی نداره رون هم قاطیش باشه بد نیس من چون سینه چرخش و جدا کردن از استخونش برام راحته سینه میگیرم

من میخوام قیمه درس کنم . اما با شرایطی که گفتی پاشو کوکو سیب زمینی درس کن یا اگر شرایطشو داری سینه م ...

تازه ییرون بودم رفته بودم بهداشت محله واسه چکاپ نبض نی نی تو مسیر که برمیگشتم هیچکی باز نبود حتی اون مغازه که ازش خمیر فلافل میگرفتیم بسته بود فقط چند تا بربری برا صبونه گرفتم اومدم 

شوهرم شب کار بود تازه اومد نمیتونم بیدارش کنم بره چیزی بگیره

خدایا شکرت بابت فرشته هایی که بهمون دادی💙💓
تازه ییرون بودم رفته بودم بهداشت محله واسه چکاپ نبض نی نی تو مسیر که برمیگشتم هیچکی باز نبود حتی اون ...

کوکو سیب زمینی خوبه پس خوشمزه ام هست