2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین تروخدا

110 بازدید | 13 پست

هم خودم و هم بقیه میدونیم که هیچ ایرادی از طرف شوهرم نبوده و خانم سابقش بهش خیانت کرده بوده.

یبار که خونه یکی از فامیلای همسرم دعوت بودیم از همون اول که نشستیم از رفتار خانم صاحبخونه خوشم نیومد چحوری بگم حس بدی بهش داشتم انگار سراسر انرژی منفی بود.بعده شام گفت فیلم عروسیمونو میزارم باهم همگی ببینیم.بعد شوهرش گفت ما آقایون میریم بیرون که شما خانما راحت باشید.بعد شوهرش چندبار بهش اخطاررداده بود که جاهایی از فیلم که صلاح نیست من ببینم رو رد کنه بره جلو(اینو شوهرم بهم گفت وقتیکه بیرون بودن)بعد این خانم دقیقا اون قسمت از فیلم رو آورد که همسر من با همسر سابقش کنار هم بودن.واقعا حس کردم قصد عذاب روحی منو داشت.شماها بودین چی فکر میکردین؟ خیلی اون لحظه حالم بد شد کل بدنم یخ زد😔

میدونم حالا میگین گذشته رو پذیرفتی و ...اره ولی خب بازم یه حالی شدم...😔

آره احساس بدی رو تجربه کردی عزیزم ولی بعضی آدما بیمارن و اینو هم باید بپذیری به چشم یه بیمار بهش نگاه کن و رها کن دیگه این مسئله رو ، انشاالله که توشبخت باشین کنار همسرتون ، مطمئن باش شما هر‌چقدر برای خوشبختی و آرامش کنار هم تلاش کنین و پیشرفت کنین این چیزام‌ تموم میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام صبحتون بخیر🌻اصلا بهش فکر نکناز اون آدم هم فاصله بگیر😊

آره فاصله گرفتم.همسرم گفت که اونجور آدما واسه زندگیمون سم هستن.و به یکی از فامیلاشون گفت که به گوش پسرخالش برسونه که بابت رفتار خانمش( اشاره نکرد که دقیقا کدوم رفتارش) باهاشون رفت و آمد نمیکنیم.شوهرم گفت که آرامش تو از هرچیزی مهمتره

آره فاصله گرفتم.همسرم گفت که اونجور آدما واسه زندگیمون سم هستن.و به یکی از فامیلاشون گفت که به گوش پ ...

پس چرا اینجا مطرح کردین همین کار باعث عدم آرامش میشه چون مشخصه هنوز رهاش نکردین و بهش فکر میکنین 

چرا پیغوم پسغوم حرفتونو مستقیم بزنید تا منظورتونو قشنگ برسونید و نشون بدین که ناراحت شدین یا اینکه اصلا نه به روش بیارین نه خودخوری کنید فقط فاصله بگیرید و تمام

آره فاصله گرفتم.همسرم گفت که اونجور آدما واسه زندگیمون سم هستن.و به یکی از فامیلاشون گفت که به گوش پ ...

ماشالله به شوهرت که انقدر فهمیده ست .دلت گرم باشه به شوهرت .حرف بقیه هم بادهواست .

پس چرا اینجا مطرح کردین همین کار باعث عدم آرامش میشه چون مشخصه هنوز رهاش نکردین و بهش فکر میکنین چرا ...

دقیقا حرفتونو قبول دارم.همش به خودم تلقین میکنم که تموم شده و این حرفا.ولی دوباره گاهی یادش میفتم انقد گریه میکنم تا به خواب میرم

دقیقا حرفتونو قبول دارم.همش به خودم تلقین میکنم که تموم شده و این حرفا.ولی دوباره گاهی یادش میفتم ان ...

مرسی😊

بنظرم بهترین راهنمایی رو همسرتون کردن به شما 

تاپیکتونو پاک کنین تا انرژی منفی ازتون دور بشه

آخه همچین نوشتین بیاین توروخدا....😊

اگر واقعا نمیتونین باهاش کنار بیاین یه سر به مشاور بزنین وگرنه اینجا شمارو متشنج تر میکنه

روزتونو با حس خوب و مثبت شروع کنین🌻🥰