2777
2789

تا الان که ی پتو کوچولو آوردم پهن کردم رو مبل بالشت زمان بارداریم رو هم گذاشتم روش برای زمان هایی که میخوام استراحت کنم و دراز بکشم.(امروز قراره بیشتر از روزای دیگه اینکارو بکنم)

ی تشکچه هم پهن کردم رو صندلی میز کارم و پشتم بالشت کوچولو گذاشتم که کمرم پر باشه.

با اینکه هوس شیرینی کردم ولی به رژیمم پایبند میمونم (ورزش نمیتونم بکنم امروز☹️)

شوهرم چند وقته از لحاظ مالی تو فشاره و چند باری به درخواست های من بابت خرید غذا از بیرون پاسخ منفی داده امروز دیگه خودمو کوچیک نمیکنم که بهش بگم و جواب منفی بشنوم و با اینکه دلمم میخواد الان از خواب ناز بیدارش کنم ناهار ظهر رو بزاره بعد بره سرکار😄 ولی از اونجایی که خوابشو خیلی دوست داره باعث اذیتش نمیشم و ظهر ی کوکو سبزی درست میکنم راحت و بی دردسر ☺️ (چون همیشه غذاهامون خیلی مفصله و همسرم فقط برنج میخوره امروز خودش متوجه میشه که حالم مثل هر روز نیست)

آما برای خودم گوشت تو شیشه میزارم بپزه✅

خونه ام با وجود دوتا فسقل بچه اکثر اوقات تمیزه ولی امروز قرار نیست خودمو برای تمیزکاری خسته کنم.در حد توان فقط👌🏻

الانم میخوام کیسه آبگرم و چایی نباتم رو آماده کنم.

دیگه چیکار میشه کرد در جهت خود مراقبتی تو این ایام؟

شاغل هم هستی؟؟ دور کاری چیزی؟؟ 

چجوری خونه رو مرتب نگه میداری؟؟ 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

من مرتب گرمونه خوردم 

خصوصا قوتو کرمانی 

کلا پریود کم دردی داشتم 

کیسه آب گرم هم گذاشتم 

و خداروشکر اذیت نشدم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخ آخ من سه روز اول چنان درد دارم که اصلا نمیفهمم کجا افتادم و از حال رفتم نه چیزی میتونم بخورم نه میتونم حتی ۵ دقیقه سرپا وایستم غذایی چیزی بذارم
حتی در حد برداشتن آبمیوه از یخچال هم نا ندارم

یه جوری عنوان زدی فکر کردم بار اول پریود شدی😁 

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
شاغل هم هستی؟؟ دور کاری چیزی؟؟ چجوری خونه رو مرتب نگه میداری؟؟

در حال آموزش دیدنم.

فروشگاه اینترنتی هم داریم که دورکاریاش با منه.

در لحظه نمیزارم کاری رو زمین بمونه اینطوریه که پشت سر بچه هام راه میرم جمع میکنم.😂

و هر روز ی کار بزرگ رو انجام میدم مثلا امروز یخچال رو تمیز میکنم فردا یک کابینت رو میریزم بیرون مرتب میکنم و این باعث میشه در دراز مدت خونه همیشه تمیز باشه.

بچه هامم ساعت خواب مشخص دارن کلا زندگیم رو نظمه و برنامه دارم

منم تا3روز اول زیاد ب کار خونه اهمیت نمیدم چون حوصلشو ندارم چایی خیلی ارومم میکنه همینکه دردم شروع میشه چایی و خرما اینا میخورم اشپزیمم ک سر جاشه  در کل زیاد اذیت نمیشم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
عه قوتو دارم مرسی که یادآوری کردی

خواهش میکنم 

ان شاالله برای شما هم خوب باشه

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
منم سه روز اول داغونم با مشورت دکتر ی ژلوفن بخور دردتو ساکت میکنه

اخه من آندومتریوز دارم تو حالت عادی هم دردم مث در پریوده و هر روز باید مسکن بخورم
اما اگه پریود بشم با شیاف و ژلوفن هم دردم نمیفته علاوه بر اون حجم خونریزی هم غیر عادیه واسه همین دو سه بار در روز قشنگ از حال میرم اگه کسی دور و برم باشه منو ببرن بیمارستان متوجه نمیشم چشم باز می کنم میبینم زیر سرمم
ولی خودم تنها باشم هم بعد یه مدتی به هوش میام