2777
2789

عزیزم ناراحت نشی ها ولی واسه خودت ارزش قائل باش همه میگن پا شو برو مدام میگی بچه هام و چی کار کنم ..والا من پسرم و میذاشتم خونه مادرشوهرم میرفتم سرکار دوبار حرف نامربوط زد بهش قید کار و زدم تا پسرم بزرگ شه .یا وقتی مادرم خونشون بودم دیدم بین بچه من و بچه برادرم فرق میزاره سه هفته است خونشون نرفتم .وقتی میبینی خواهرت بی محلی میکنه حتما حوصله مهمون رو نداره به نطرت تو این زمونه باید همدیگه رو درک کنیم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ساعت مسیر دوری نیست که بخوای هرسری بری خونه خواهرت بمونی.صددرصد شوهر خواهرت مستقیم یا غیر مستقیم به خواهرت طعنه میزنه و خواهرت چون روش نمیشه مستقیم بهت حرفی بزنه اینجوری رفتار میکنه تا خودت متوجه بشی.منم ورامین میشینم همیشه برای کنکور دادن یا برای بیمارستان رفتن از ساعت ۴ صبح بلند میشدم میرفتم تهران ولی هیچ وقت مزاحم کسی نشدم

تو خودت میگی اون اومدنی هر کدوم یه وعده دعوتش میکنیم خونمون خب یه وعده کحا یکی دو روز موندگار شدن خونه کسی کجا 

به خدا مادر ادم باشه خواهر ادم باشه بلاخره خسته میشه 

کی الان حوصله مهمون داری داره یکی بیاد بمونه خونش 

والاع من که حوصلشو ندارم از یه وعده بیشتر به کسی خدمت کنم همه دنبال ارامشن 

توام توقعت زیاده چند روز بمونی خونه کسی اونم بهت خدمت کنه 

اون قدیم بود همه عاشق مهمون بازی بودن الان هیشکی حوصله کسیو نداره 

خونه مردم که هتل نیست بیای بمونی بچتو ببری پارک ،بچت پارک خواست با شوهرت ببریدشون نهار و شامم بیرون بخورید و برگردین خونتون 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عجب ادمی هستی اسی چجور سریش شدی،،بچه هاتو بردار  برو خونه خودت و تو شهر خودتون سعی کن بهشون خوش بگذره پارکی ببر شب غذای مورد علاقشونو درست کن پیتزایی چیزی درست کن باهاشون بازی کن،چ دلیلی داره فرتی برداشتی بردی اونجا ک هی بهونه میکنی بچه هاتو اخه،از خواهرتم ناراحت نباش درکش کن حتما یه دلیلی داره واسه خودش

الان مقصر شما هستی.مزاحم زندگی خواهرت شدی.خوب دوست نداره زور که نیست خونه خودشه اختیارشو داره. شما صبح بچه هاتون رو ببر شهر بازی خرید کن ظهر بهشون بیرون ناهار بده.بعد بیا با خواهرت خداحافظی کن و برو خونتون .کل چند روز رو که نمیخوای شهربازی بمونی که.لزومی هم نداره به شوهرت بگی.از خواهرت هم کلی تشکر کن.والا این همه به قول خودت واسه دکتر و خرید مزاحمش شدی حالا ناراحتم هستی؟یه ذره طرف مقابل رو درک کنین.همیشه حق با شما نیست.

اسی جان انتظارت از خواهرت زیاده .وظیفه تو وشوهرته بچه هاتون بگردونید نه خواهرت .... همین این که برای دکتر وخرید خونشون می‌رید خیلیه .من ده ساله مادرم فوت کرده پدرم پانزده ساله فوت شده ..فکر کنم در این ده سال دو بار ،هر بار یک روز خونه برادرم موندم .خدا خیرشون بده دوتا خانوم برادرامو یکی از یکی گل تر 

و خانوم ...همیشه موقعه تماس میگن بیا چند روز بمون .ولی من همیشه برای یه وعده میرم و برمی‌گردم . الان همه خودشون گرفتارن نباید مزاحم زندگی کسی بشیم .شما مادر دو تا بچه نباید برای این چیزا گریه کنی .