2777
2789

یه خانومی تاپیک زده بود و میگفت که وقتی اعتماد بنفس داره و از خودش جلو شوهرش تعریف میکنه، شوهرش سعی میکنه بکوبدش و بدتر میشه

من تا جایی که مردا رو میشناسم، میدونم که اکثرشون از اعتماد بنفس کاذب زنها خوششون نمیاد

یعنی چی؟

یعنی مثلا شما دندونای زرد و لکه دار داری. بعد میری جلو آینه خودت رو نگا میکنی و جوری که شوهرت بشنوه، میگی وااای چه دندونای مرواریدی قشنگی دارم! 

یا مثلا موهای کم پشتی داری. میری جلو شوهرت میگی وای من چقدر موهام خوشگلن! اینا باعث میشن حرف شما از سندیت بیفته پیش شوهرتون و فکر کنه که خر فرضش کردین!

اولا که تعریف رو سعی کنید از زبون دیگران بگید.

مثلا بعد از برگشتن از استخر(اگه هیکل خوبی دارید) بگید: امروز یه خانم اومد ازم پرسید که آیا پیکرتراشی رفتی؟ اسم جراحم رو میخواست! 

اگه پوست خوبی دارید بگید: امروز تو آرایشگاه، آرایشگره میگفت چی به پوستت میزنی انقدر خوبه؟! یا مثلا بگید ارایشگره گفت پوستت یکی از بهترین پوستاییه که تا حالا دیدم. شفاف و یکدست

یا اگه واقعا خوشتیپ و خوشپوش هستید بگید:  فلانی تو مهمونی گفت چطور همیشه انقدر خوب تیپ میزنی؟ کاش به منم یاد بدی

ولی مثلا اگه شما هیکلتون خوب نباشه و بیاید ازش تعریف کنید یا از زبون کس دیگه تعریف کنید، اون وقت دیگه حرفاتون سندیتی برا همسرتون نخواهد داشت چون شوهرتون کور نیست و نقص های شما رو میبینه حتی اگه به روی خودش نیاره. 

اگه از نقص های خودتون جلوش تعریف کنید، بدتر میشه اوضاع.

نقاط قوت خودتون رو بشناسید و روی همونا مانور بدین

مژه بلند، ابروی خوش فرم، چشم زیبا، جنس موی خوب، کمر باریک، ناخنای کشیده و...  هر زیبایی که دارید رو از زبون دیگران ازش تعریف کنید. البته شورشو اصلا در نیارید و فقط از زبون خانومای دیگه بگید تعریف ها رو. از زبون پسربچه های خیلی کوچیک هم میشه گفت گاهی.

اگه هیچ زیبایی خاصی ندارین، از شیک پوشیتون تعریف کنید از زبون دیگران. یا از صداتون. یا از اشپزیتون. یا از مهارتتون تو کار خاصی، یا از معلوماتتون...

بعد از گفتن تعریف ها هم دیگه کش ندید و مغرور رفتار نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید —- دهن مردا

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

😂😂😂😂😂😂فقط اون تیکه "از زبون پسربچه های کوچیکم بگید"😂😂

منظورم اینه که از زبون جنس مخالف اصلا و ابدا از خودتون تعریف نکنید چون باعث حساسیت و کینه میشه

و از زبون پسربچه های زیر ۱۰ سال میشه تعریف کرد و بازخورد منفی نگرفت

این قضیه برای من برعکسه 

اعتماد به نفس ندارم و شوهرم خیلیی خیلییییی از این قضیه ناراحت میشه و دوس داره همیشه از خودم تعریف کنم.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

چرا باید دنبال تحسین مردا باشیم؟ 

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

این قضیه برای من برعکسه اعتماد به نفس ندارم و شوهرم خیلیی خیلییییی از این قضیه ناراحت میشه و دوس دار ...

شما با این رویه، کم کم جذابیت جنسی خودتون رو برای همسرتون از دست خواهید داد و مثل یه دوست معمولی براش میشید

اقایون از خانومای بی اعتماد بنفس حتی اگه اوایل زندگی خوششون بیاد، اما بعدش جذب خانومایی میشن که با بدن و ظاهر و فیزیک خودشون مشکلی ندارن و پذیرفتنش هر جور که هست

من به شدت مغرورم و فقط نظر خودمنامزدم اولش عاشقم بود ولی دیگه تحمل نکرد ، البته قبول دارم خیلی تحقیر ...

غرور و ناز کردن حدی داره. اگه شورش در بیاد، همیشه نتیجه عکس میده