2777
2789

دنبال یه لوسیونیا بادی اسپلشم که ماندگاری زیادی داشته باشه تا الان هر چی خریدم در حد یکی دو ساعت موندگاری داشتن

شما چی استفاده میکنید اگه راضی هستید بهم معرفی کنید ممنون میشم✨

منتظر نشین که یه دیگه بیاد آرزوهاتو برآورده کنه...دست بذار رو زانوت و خودت بلند شو تا به همه ثابت کنی که میتونی 🙂🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حد دوساعت عالیه ک!

نه میخوام بیشتر بمونه

منتظر نشین که یه دیگه بیاد آرزوهاتو برآورده کنه...دست بذار رو زانوت و خودت بلند شو تا به همه ثابت کنی که میتونی 🙂🌈
لوسیون انشانتره اصلیش گیرت بیاد عالیه موندگاری داره

اینو شنیده بودم 

چقدر موندگاری داره؟شما استفاده کردین؟

اینو شنیده بودم چقدر موندگاری داره؟شما استفاده کردین؟

بله عزیزم من استفاده میکنم،من معمولا بوی ادکلن حتی اصلیش هم روی بدنم نمیمونه ولی این لوسیون خوب میمونه مثلا لباسم بوی لوسیون میمونه تا یک هفته الی ده روز هم بو رو داشته روی بدنم رو هم  هرروز یا یک روز درمیون میرم حمام هم هست

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
بله عزیزم من استفاده میکنم،من معمولا بوی ادکلن حتی اصلیش هم روی بدنم نمیمونه ولی این لوسیون خوب میمو ...

از کجا میخرید اصلشو؟

قیمتش چقدره؟

از کجا میخرید اصلشو؟قیمتش چقدره؟

من خونه داییم قشم عزیزم یکی از دوستاش لوازم ارایشی داره ازش واسم میگیره،قیمتش دقیق یادم نیست عزیزم آخرین بار۱۲۰گرفتم بنظرم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
من خونه داییم قشم عزیزم یکی از دوستاش لوازم ارایشی داره ازش واسم میگیره،قیمتش دقیق یادم نیست عزیزم آ ...

ممنونم لطف کردی✨