2777
2789
عنوان

خانوما کمکککک😭😭😭

165 بازدید | 14 پست

من الان چنروزه بی اختیاری ادرار داشتم

خیلی خیلی شرمندم معذرت میخوام الان دیدم همراهش مدفوعم اومده

کسی اینجوری بوده؟ راهکاری دارین ؟ باید چیکار کنممم😭😭😭😭بخدا سوزش گرفتم میترسم عفونت گرفته باشم

انگار عضله لگنم شل میشه 

کاملا بی اختیاره من متوجه نمیشم😭

به خدا میترسم بخوابم شبا خواب راحت ندارم

الان پاشدم ملافه شستم 

باید پد بزارم زیرم بخوابم تروخدا اگه راهکاری دارین کسی اینجوری بوده کمکم کنین تروخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری دکتر عزیزم این چیزی نیست که با راهکار خانگی حل بشه اول باید ببینی مشکل از چیه دقیقا 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

اسحال نیستی شاید بخاطر اسحال بودنه منم موقعی ک اینطور میشم بخاطر سحاله قرص میخورم درست میشم 

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
اخه واقعا نمیدونم چجوری برم روم نمیشه😔ممنونم مرسی از کمکت

عزیزم اصلا خجالت نداره این مسئله خیلی عادیه برای یه پزشک برو دکتر زنان حل میشه نگران نباش

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!