2777
2789

از بس شوهرم غر میزنه و میگه خرجا بالاست 

ینی هر چی میگم می‌زنه تو ذوقم

امروز برگشته میگه تو اصلا اهل پس انداز نیستی 

میخواستم با پس اندازی که یه کم خودم کار کردم ابرو هامو میکرو کنم ، چون نافرمه

امروز ناراحت شد 

میگه باید جمع کنیم 

اونوقت هزینه میکرو چنده ؟ 

سه میلیون 

من نمی‌دونم با سه میلیون میشه چیکار کرد؟

تک پسره و همه هزینه عروسیمونو باباش خودش گفته میده 

اونوقت به من میگه آرایشگاه ارزون برو 

لباس عروس ارزون بگیر 

فقط رو غذا حساسن 

من اصراری برای عروسی ندارم 

خودشون دارن میگیرن

خانواده شوهرم خوبن 

خودشم خوبه اما همش میگه تو ولخرجی 

بخدا یه جورابم نمیخره همشو خودم کار میکنم و میخرم یا مامانم برام میخره

اما انتظار داره اصلاااااا خرج نکنم 

اصلاااا

اون روز بابام گفته بود برو دندون پزشکی اون دندونی که خرابه رو درست کن 

من پولشو میدم 

نزاشت برم 

برگشته میگه حالا درد نگرفته 

هر وقت درد گرفت میریم 

فقط و فقط برای شکم خرج می‌کنه 

هر چیز دیگه رو اضافه می‌دونه 

امروز بعد اینکه گفتم وقت گرفتم برای ابروهام 

برگشته میگه من از این پولا ندارما فردا پس فردا هی بخوای بری ازین پولا خرج کنی ، تصمیمتو از الآن بگیر 

درحالی که من اصلا بهش نگفتم پول بده 

فقط گفتم می‌خوام برم ابرو هامو درست کنم 

پولشو خودم دادم

منم اصلا به حساباش کار ندارم 

نمیگمم پول بده 

واقعا حسی به عروسی ندارم 

دوست دارم فقط این روزا تموم بشه برم سر خونه زندگیم.

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چجوریه که فک میکنی بری سر زندگیت وضعیت درس میشه 

این برا عروسیت که خرجشو خودش نمیده داره جونش در میاد پس فردا برا زندگیت و بچت میخواد چجور خرج کنه ؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

احساس میکنم همسرتون خسیسه

اوایل اینطوری نبود 

خیلی خرج میکرد 

کم کم اینطوری شد

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
چقدر خسیسه

اوایل اینطوری نبود 

خیلی خرج میکرد 

کم کم اینطوری شد

وای چقدر خسیسه چجوری زودتر متوجه نشدی و به عروسی رسوندی؟ فردا بگی بریم ی کافه یه آبمیوه بخوریم بعد ب ...

اوایل اینطوری نبود 

خیلی خرج میکرد 

کم کم اینطوری شد

اوایل خیلی کافه و رستوران می‌رفتیم 

الآنم میریم برای غذا خسیس نیست اصلا

الان چجوریه که فک میکنی بری سر زندگیت وضعیت درس میشه این برا عروسیت که خرجشو خودش نمیده داره جونش در ...

اوایل اینطوری نبود 

خیلی خرج میکرد 

کم کم اینطوری شد

اوایل خیلی کافه و رستوران می‌رفتیم 

الآنم میریم برای غذا خسیس نیست اصلا

خب عزیزم ادما به مرور شخصیت واقعیشونو نشون میدن داره کم کم نقابش رو برمی‌داره

خانوادم اینطورین

برای لباس اینا خرج نمی‌کنن 

تاپیک های قبلیم در مورد خواهرشوهرمه 

اما برای غذا خیلی خرج میکنن

اوایل اینطوری نبود خیلی خرج میکرد کم کم اینطوری شداوایل خیلی کافه و رستوران می‌رفتیم الآنم میریم برا ...

چون غذا رو خودش هم میخوره اینجور ادما حسابگرن و فقط پول رو موقعی که حس کنن واقعا منفعت داره خرج میکنن 

چون غذا رو خودش هم میخوره اینجور ادما حسابگرن و فقط پول رو موقعی که حس کنن واقعا منفعت داره خرج میکن ...

اره 

پدرشم اینطوریه 

باورت میشه اصلا به من نمیگه چقدر حقوقی میگیره و کی حقوق میگیره ؟؟؟

خیلی عادتش بده توهم هروقت برای خودش نسبت به شکم خرج کرد دعواش کن بگو چیه همش میدی به شکم و بعدشم عزیزم از من نصیحت هرکی ی اخلاق بدی داره روز ب روز بدتر میشه و دیگه نمیشه درستش کرد کاش نمیزاشتی به عروسی برسه هرچی بگذره بیشتر میفهمی چقدر خسیسه

خانوادم اینطورینبرای لباس اینا خرج نمی‌کنن تاپیک های قبلیم در مورد خواهرشوهرمه اما برای غذا خیلی خرج ...

خب گفتم دیگه این مدل ادما دست و دل باز نیستن کاملا حساب گرن فردا برید سر زندگیتون کارتش دستت باشه تا یه پیام بره که از حساب کم شده سریع تماس میگیره ببینه خرج چی کردی ؟آیا ارزش داشته یا نه واسه قر و فر بوده!