2777
2789
عنوان

پخش کردن عکس

86 بازدید | 10 پست

بچه ها ی نفر گفت عکسش پخش شده اینجا تو تلگرام ای دی داد گفت ریپورتش کنید من رفتم تو کانالش دیدم میاد عکس پروفایل هارو برمی‌داره زیرش حرفای زشت مینویسه چقد ی آدم میتونه روانی باشه آخه؟ چرا اینا رو دستگیر نمیکنن 

بچه ها طرف انگار این کارو میکنه که بی حجاب ها عکس نذارن پروفایل بعد ی جا نوشته بود نظرتون چیه اسید پاشی شروع کنیم 

خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو رو خدا به بی حجابی و باحجابی ربط ندین ، مشخصه طرف روانیه

چه ربطی داره آخه اول متوجه شو چی میگم 

میگم عکس پروفایل بی حجاب هارو برمی‌داره میزاره بعد هم میگه میخواستی نذاری و از این حرفا 

چیکار ب بی حجاب با حجاب دارم 

من خودم حجابم معمولی هست یعنی با حجاب نیستم ولی حیلی بی حجاب نیستم ولی ترسیدم نوشته بود اسید پاشی کنیم 

خدایا شکرت
چه ربطی داره آخه اول متوجه شو چی میگم میگم عکس پروفایل بی حجاب هارو برمی‌داره میزاره بعد هم میگه میخ ...

عزیزم متوجهم شما چی میگین 

فقط گفتم محاله این کارش به این نیت باشه که کسی عکس بی حجاب نذاره چون بعیده طرف سالم باشه

عزیزم متوجهم شما چی میگین فقط گفتم محاله این کارش به این نیت باشه که کسی عکس بی حجاب نذاره چون بعیده ...

چرا توی حرفاش و کامنتاش بخونی همینه هدفش 

خدایا شکرت