2777
2789

وقتی خیلی خسته باشم  خوابم نمیبره ، تلوزیونو روشن کردم دیدم تکرار اوشین سر شب ندیده بودم خلاصه چقدر این قسمتش دردناک بود و اینقدر گریه کردم چشمام باد کرد 😪🥺

مادرش این همه سختی و زجر کشید اخرشم مریض شد 

یه جوری یاد خودم و بچگیام میافتم اینکه تو شهر خودم نیستم و دلم تنگ شده مخصوصا برف میبارید اون موقعها شهرمون برفای سنگین میبارید زندگی خیلی سختی داشتیم 

نزدیک پریودیمم هست همه چی قاطی شد هر چی اشکامو پاک میکردم و باز دوباره 

از وقتی پخش میشه هیچ قسمتش مثل امشب دردناک نبود 💔😢😭

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔

به همون دلیل که من هری پاتر ۶میبینم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم اسپویلم کرده گفته حالا صبر کن😂😂هیچی همین حالا صبر کن رو که بهم گفت تموم شدم

مامانم تقریبا ۳۰ سال پیش دیدش هنوزز یادشه🤣

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
ما هم دقیقا هشت و ربع برق رفت و ساعت ۱۰ و ۵ دقیقه اومد و اوشین ندیدم فردا ظهر اگه برق نره باز و زند ...

من دیشبشو ندیدم ظهر تکرارش شروع شد همزمان هم برقا رفت و ندیدم 

منم قسمت امروزشو زیاد ندیدم. به خاطر همون مرگ مادرش. سعی کردم حواسمو پرت کنم.

خوب کردی 

من تا حالا ندیدم این سریال منظورم قبلا اگه میدونستم هیچوقت این قسمتشو نمیدیم خیلی دردناک بود هنوزم بغض دارم 💔