2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیک آخرت قفل بود اینجا پست میذارم من خودم از مخالفای سرسخت اتباع غیرقانونی و اون دسته از قانونی های هستم ک مرتکب جرم شدن اینجا ولی واقعا دلم برای اون دسته از افغان هایی ک سال ها تو ایران کارگری کردن تا زندگی آبرومندانه داشته باشن میسوزه و از ته دل میخوام ک کشور افغانستان و هم ایران چ فرهنگی چ اقتصادی رشد کنن اما چقدر حیف ک تر و خشک همیشه با هم می سوزه ایران الان مشکل اقصادی تورم تحریم و ... داره ولی تا سال ها قبل مردم این طوری نبودن و من خودم طرفدار حقوق مهاجر تو ایران بودم ولی تو سال های اخیر شرایط خیلی پیچیده شده و تبدیل ب ی قضیه امنیتی اقتصادی برای ما شد و میگم ای کاش این طرح سپرده گذاری اجباری نمی شد تا این افراد آبرومند هم مجبور ب ترک کشور با باقی افراد نمی شدن در هر صورت اونجا کشور شما است و امیدورام سبب خیری باشید تا افغانستان با آینده ای درخشان برای فرزندانتون بسازید ، إن شاالله خدا بهترین ها رو براتون رقم بزنه بابت ادب و فرهنگ بالاتون ممنون 🌹🙏

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹