2777
2789
عنوان

درد و دل 🥲

70 بازدید | 6 پست

چن ساله ازدوج کردم با کسی که واقعا عاشق بودم ثمره این عشق ی پسر گوگولیه که حروم شده خیلی تو زندگیم بالا و پایین و کمبود داشتم ولی  تحمل کردم  کاش هیچوقت این ازدواج سر نمیگرفت. امروز طبق معمول با شوهرم دعوامون شد بهم گفت تو دزدی تو خیانتکاری دوروغگویی خیلی شکستم گفتم برو بیرون دیگه نیا گفت تو برو منم گفتم تا وقتی بچم بزرگ نشده من هیچ جا نمیرم تصمیم گرفتم اگ اومد سمتمم دیگ باهاش نباشم دیگ نمیتونم دوسش داشته باشم 💔

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ازدواج خیلی اتفاقا افتاد ک باعث شد دلم بشکنه و هیچوقت نخواست دوباره دلمو بدست بیاره

دخترعمو  منم عاشق شد می‌گفت یا این یا هیشکی باهاش ازدواج کرد الآنم به دختر 4ساله داره ولی از زندگیش راضی نیس  میگه دیگه مثل اولا نیس باهام خوب رفتار نمیکنه و معتاد هم شده ولی متأسفانه اصلا خانواده خودش حمایتش نمیکنن چون راضی نبودن با این پسر ازدواج کنه

دخترعمو منم عاشق شد می‌گفت یا این یا هیشکی باهاش ازدواج کرد الآنم به دختر 4ساله داره ولی از زندگیش ...

خیلییی بده 🥲🥲

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤