2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی اعتراض بزنیم ؟

اعلام میکنن.گوش به زنگ باش.کلا امسال به همه ترازه سوابق کم دادن.برای یکی دو نفرم نیست.همه همینطورن.حتی رتبه های برتر کنکور.امسال همش افتضاح بود.هم ترازه کنکور تیر هم سوابق

تازه من برای عربی و دینیمم اعتراض زدم.که هر کدومو۰/۷۵بهم اضافه کردن

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

سلام برای من درصدهای تیر نسبت به اردیبهشت بالاتر بود اما تراز تقریبا مثل اردیبهشت بود،برای نهایی هم معدل کتبیم از یکی از دوستام بالا تر بود می دونم به درس تراز میدن ولی مثلاً زیست  وشیمی من بالا تر بود ولی تراز من۸۴۰۰ود برای اون۸۶۵۰ میانگین ترازمم میشه ۸۲۶۰ سال اولم هست پیراپزشکی هارو میارم ولی قصد من رسته های تاپ بود میترسم بشینم پشت کنکور وضعیت سال بعد بدتر بشه بااین اوضاع واقعا نمی‌دونم باید چیکار کنم!!

میگن نمیشه اعتراض زد به تراز،چون یه بار قبلا فرصت اعتراض برا نمره ها داده بودن

وای الان دهنتمو وا میکنم یه دو تا فحش آبدار میدادم بهشونا

فکر نمیکنم اینطور که میگی باشه.همیشه فرصته اعتراضو میذارن.

من برای دو تا از درسامم اعتراض زدم دو تا رو هم به۰/۷۵اضافه کردن اما بازم کم دادن بهم

خیلی کم

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
پشت کنکور بودم

منم همینطور ،ولی سال پیش واقعا گند زده بودم شده بود تراز نهاییم ۶۷۹۷، میانگین نمره هام مثلا ۱۲ اینا بود شاید،یا کمتر

امسال خیلی نمره هام بهتر بود واقعا احساس میکنم تراز کمی دادن،البته زبان سخت بود کم گرفتم

وای الان دهنتمو وا میکنم یه دو تا فحش آبدار میدادم بهشونافکر نمیکنم اینطور که میگی باشه.همیشه فرصته ...

هععععی چی بگیم هممون دلمون خووووونهههههه،

خدا خودش به هممون کمک کنه وگرنه هممون افسردگی حاد میگیریم😂

اعتراض نزنیم بدتر تراز کم شه؟ :|

سلام برای من درصدهای تیر نسبت به اردیبهشت بالاتر بود اما تراز تقریبا مثل اردیبهشت بود،برای نهایی هم ...

⭕️ اگر امسال انتخاب رشته نکنم چه اتفاقی می‌افتد: 

1️⃣ظرفیت ها امسال خیلی زیاده در نتیجه جذب دانشجو زیاده و نیاز تامین میشه سال بعد ظرفیت‌ها کم خواهد شد😐

2️⃣تاثیر معدل زیاد تر و یازدهم هم روی کار میاد و ازونجایی که طرح معدل یکی دو ساله هست سخت و غیر منطقیش میکنن🤦‍♀️

3️⃣کنکوری هایی که رتبشون از شما بد تره قبول میشن😱

4️⃣یک سال دیگه از دانشگاه و مرحله بعدی زندگیتون عقب میمونید اونم اگر شانس بیارید و سال بعد ظرفیت خیلی کم نباشه😓

5️⃣کتابها کتابکارای تکراری و ویدئو ها همگی باز باید خونده شه و کلی محدودیت برای رسیدن به درسات🥺

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ببین اینو،

ولی مشاورم میگفت امسال کلا ترازا کشیده پایین،مثلا پارسال سقف تراز ۱۲۵۰۰ بود،امسال شده ۱۱۰۰۰

ینی امکانش هست با تراز ۵۷۰۰ پرستاری یا هوشبری ازاد قبول شد

چون پارسال با ۶۷۰۰ اینا میشد امسال کمتر باشه؟؟