2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به شما هم کم دادن ؟

تقریبا چیزی ک انتظار داشتم . در حد پارسال بود. اینم بگم ک اونایی ک چنتا نمره دارن براشون این مشکل پیش اومده میگفتن باگ سنجشه  توی تلگرام . اخه بعضیا دیدم نمره ترمیم شون مال امسال بالا بوده . یکی از دلایلش همین میتونه باشه

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

وااای حرصم میگیره به معدل ۱۴/۸ تراز دادن ۷۲۰۰ به منی که معدلم ۱۶/۷۵ بود هم دادن ۷۰۰۰😃💔ظلمه ظلم...

چ رشته ای؟

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

تقریبا چیزی ک انتظار داشتم . در حد پارسال بود. اینم بگم ک اونایی ک چنتا نمره دارن براشون این مشکل پی ...

من انتظارم بیشتر بود واقعا برا اردیبهشت هم خیلی تراز کم دادن 

الهی ذلیل شن

من با معدل۱۸.۹۳ترازه۸۷۰۰گرفتم

با اینکه خوب بود ۹۰۰۰دیگه بهم بدن

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
الهی ذلیل شنمن با معدل۱۸.۹۳ترازه۸۷۰۰گرفتمبا اینکه خوب بود ۹۰۰۰دیگه بهم بدن

ی نفر با معدل ۱۸و ۴۰، ۸۹۰۰ گرفته.