2777
2789

خونه ی مادرشوهرم بودم یادم نیست چ اتفاقی افتاد ولی خیلی دلم شکست بابت اینکه بچه ندارم

قشنگ تا لحظه اخری که بخوام بخابم قلبم سوزن سوزن میشد

خوابیدمو خواب دیدم که باردارم بقدری حالم خوب بود که قابل گفتن نیست هنوز هم اون حس رو میتونم درک کنم

اما...

یهو گفتن که خوشحال نباش تو مادر نمیشی گفتم کی اینو میگه گفتن حضرت خضر

با‌ور کنید این خاب من بود بدون ذره ای اغراق

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شالله که میشی من خواهرزادم هفت ماهشه انگاری بچه خودمه واقعا بچه خیلی خوبه اما من خودم هیچ وقت بچه دار نمیشم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

اتفاقا تو همین نی نی سایت دیدم ک نوشتن اگر تا چهل روز قبل اذان صبح اب و جارو کنی در خونتو حاجت اونایی که بچه میخوان رو میده

من تصمیم گرفتم این اب و جارو رو انجام بدم تا حدود ده شب

این کارو کردم انقدر میترسیدم شب یازدهم ی پیرمرد رو دیدم و با جیغ پریدم داخل خونه ک پام پیچ خورد و اون کارو نکردم دیگه

شما چرا

بازمن حس میکنم هیچ وقت ازدواج نمیکنم هععع ن ازدواج ن بچه 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️