2777
2789
عنوان

به نظرتون دیت اول سینما باشه اوکی هس

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 33 پست

الان اون چ گناهی کرده این وسط؟😐😂 دوسش نداری ردش کن پسر مردم علاف تو نیس ک گلم 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
چ‌ اعتماد به نفس پایینی داریاتفاقا اینکه نظر تو رو میخواد مشخصه ارزش قائله واسه طرفشدیت اول سینما؟؟؟ ...

الان ادبیات من چش بود واقعا، دنبال یه چیزی می‌گردین که فقط حرف در بیارین، من سوال پرسیدم میتونستی جواب بدی به جای ایراد گرفتن دوست عزیز با ادبیات سخن گو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید باره اولشه بلد نیست و ناوارده میخاد نظر تو رو بدونه 

از این گرگا بود که تا حالا با ده نفر بودن می پسندیدی و به دلت می نشست 

البته هر کس یه نظری داره یه تایپی می پسنده🤷🏻‍♀️

الان اون چ گناهی کرده این وسط؟😐😂 دوسش نداری ردش کن پسر مردم علاف تو نیس ک گلم

😐😂آخه ازش خوشم میومد تازگیا دیگه خیلی با من راحت شده حرفاشو میزنه دیگه خوشم نیومد ازش، منظورم حرفهای بی تربیتی نیستا. راجب خونواده و موقعیتش اینا... 

الان ادبیات من چش بود واقعا، دنبال یه چیزی می‌گردین که فقط حرف در بیارین، من سوال پرسیدم میتونستی جو ...

بنظر من باهاش نری بهتره 

هم خودتو راحت میکنی ازدستش

هم اون بنده خدارو راحت میشه از دست تو 

ندیده جرش دادی

به قدر کافی زیبا بودی؛ اما راهی به سویت نداشتم. این نیمه غمگین و منزوی قلبم بود که تو را دوست داشت؛ همان بخشی از من که هرگز نمی‌توانست آغازگر ارتباط باشد.  
اینهمه کافه ،یه جایه دنج انتخاب کنمیتونی کافه های توی پاساژهای تجاری بری ،اون جاها کمتر توی دیدی

خیلی برای کافه رفتن استرس دارم 🤦🏻‍♀️جدا جدا بریم؟ بعد بهم میگه بیام دنبالت ولی من خوشم نمیاد سوار ماشین کسی بشم 

اگه بهش حسی نداری حرف نزن کلاکسی بازی نده چون کینه ای بشن تمومه..

نه بهش گفتم باید از نزدیک ببینمت، بخاطر قد و اینا دو دلم گفتم فعلا دوستی معمولی در نظر بگیر 

😐😂آخه ازش خوشم میومد تازگیا دیگه خیلی با من راحت شده حرفاشو میزنه دیگه خوشم نیومد ازش، منظورم حرفه ...

خب خیلی طبیعیه 

بهش همینو بگو دیگه

اتفاقا اون داره بهت احترام میزاره نظرتو میخواد سینما خیلی ام بد نیس برا دیت

ولی تو بد برداشت کردییی

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
حس میکنم پسره خنگ و رابطتتون خیلی خنده دار و بامزه میشه 😂😂

د

قیقا همینطوره چون زیاد ساده س و مثل پسرای لاشی رفتار نمیکنه نمیتونم دلمو باهاش صاف کنم😂😂😂 

بنظر من باهاش نری بهتره هم خودتو راحت میکنی ازدستشهم اون بنده خدارو راحت میشه از دست تو ندیده جرش دا ...

😂😂😂رفتارم تهاجمیه؟ نمیدونم چرا اینجوری شدم عین گرگهای بارون دیده شدم کاملا، دست خودم نیس اصلن

لاشی پسندی سیسی؟😂قیافش خوبه؟ قد و هیکل چی

نه وای قدش که فک کنم سه سانت از من بیشتر باشه الکی میگه پنج سانت دلم نشکنه😐قیافه شم بدک نیس قدیما صورتش پر بود بهتر بود الان لاغر شده کار کرده 😑🤦🏻‍♀️ریش و سیبلم گذاشته عینهو داعشی هااا وای خدا من به چی این دلمو خوش کنم اخهههه