2777
2789

بچه ها داغونم پارسال کورتاژ تشخیصی انجام دادم جوابش رو نشون یه دکتر دادم گفت مشکلی نیست حالا بعد یک سال بردم نشون دکتر خودم دادم گفت مشکل داری 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه دکتر اول نفهمه تو این یک سال هیچ علایمی نداشته باشین🤷از بقایا نمونه گرفتن؟

نه لکه بینی داشتم دکتر برام کورتاژ تشخیصی داد و نمونه رو فرستاد آزمایشگاه بعد یه مدت از آزمایشگاه زنگ زدن که جواب آزمایش خوبه و نیاز به پیگیری نیست حالا جوابش رو مجدد بردم نشون دکتر خودم دادم گفت نرمال نیست 

سلام عزیزم.من اکثر تاپیکهاتو خوندم...چرا وزنتو نمیاری پایین؟نوشته بودی سایزت ۵۴ هست و ۵۴ بنظرم خیلی زیاده..وزنتوبیار پایین با رژیم متعادلو خودتو خوشتیپ کن..حیف نیس شما۳۰ سالته دور کمرت ۵۴ باشه؟

تا همون شوهرت بعدا تورو ببینه پشیمون بشه که چه خوشتیپی رو ازدست داده؟خیلی از مشکلات رحم وایناتم حل م ...

ممنون گلم آره حتما پیگیرشم