2777
2789
عنوان

با این جاری چه برخوردی داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 22 پست
چرا فکر میکنی مسئولی در قبالش که بهش یاد بدی ؟و چرا نقطه ضعف دادی دستش هر جور راحته بذار صدا بزنه چی ...

حرفت درسته

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

خیلی قشنگ نبوده رفتی بهش گفتی به اسم کوچیک همسرت رو صدا نزنه؟ مگه زوریه 

راهش اینه که همسرتون جدی برخورد کنن اول اسمش خانم بیارین خیلی رسمی باشین تا یاد بگیره اما در نهایت نشدم نشد ادب و تربیتش همینقدره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون شوهرخودشو فقط اقا میگه میخواد برسونه که خیلی بهش احترام میزاره وبرتش مهمه له شوهر تو نمیگه که شوهر خودش بدونه این اقا گفتنا فقط برای اونه،منم یه نفر هست شوهر خودشو مثلا میگه اقای محمدی ولی شوهر منو با اسم کوچیک صدا میکنه منم اصلا برام مهم نیست ولی شوهر اونم با اسم صدا میکنم😅

خدایا شکرت🌹
خب به زور میخوای بهتون احترام بزاره؟

نه به زور نمیشه کسی رو که تربیتش شکل گرفته رو اصلاح کرد 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
اون شوهرخودشو فقط اقا میگه میخواد برسونه که خیلی بهش احترام میزاره وبرتش مهمه له شوهر تو نمیگه که شو ...

منم وقتی برادر شوهرم ازدواج کرد با اینکه ازم کوچیکتره گفتم احترام بزارم جلو زنش آقا صداش بزنم اما دیدم زنش شوهرمو به اسم صدا میزنه منم شوهرشو به اسم صدا میزنم 

منم وقتی برادر شوهرم ازدواج کرد با اینکه ازم کوچیکتره گفتم احترام بزارم جلو زنش آقا صداش بزنم اما دی ...

من کلن به شوهرم میگم عزیز حالا چه تو خونه چه مهمونادولی بیرون وجلو غریبه اسمشودمیگم کلن اقا بلد نیستم🤣حالا شوهر اینا هیچ‌وقت به زناشون خانم نمیگنا نهایتش اسمشونو بگن

خدایا شکرت🌹