2777
2789
عنوان

کدومو انتخاب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 31 پست
گلم اگه حالا حالاها ازدواج نکردی چی؟ وسیله ها اگه از مد افتادن چی، اگه خدای نکرده طبق حوادثی از بین ...

یه وقتایی بهش فکر میکنم مثلا اگه زلزله ای چیزی اومد...😂

گاهی هم میگم که طلا بخرم...ولی اون موقع وسیله ها هم گرون میشن.خیلی اهل خرید طبق مد نیستم.ولی اینم فکر خوبیه که قسطی بردارم.

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یه وقتایی بهش فکر میکنم مثلا اگه زلزله ای چیزی اومد...😂گاهی هم میگم که طلا بخرم...ولی اون موقع وسیل ...

پس همون لوازم رو بخر، راستی اگه خاستی بگی کجا هستین، چون اگه تبریز هستین میخاستم برات پیج لوازم خانگی بدم که بدون پیش پرداخت لوازم میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس همون لوازم رو بخر، راستی اگه خاستی بگی کجا هستین، چون اگه تبریز هستین میخاستم برات پیج لوازم خانگ ...

نه تبریز نیستم کرج هستم...ولی تو فکرشم برم تهران بخرم...یه خمسایه داریم که میتونم یه سری چیزارو ازش قسطی بردارم مارو میشناسه و قسطی میده بهمون بدون چک واینا...یکی هم هست با ماشین میاد تو کوچمون قسطی یه سری چیزارو میفروشه هفته ای صد...تا حالا ندیدم چه طوریه جنساش

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

نه تبریز نیستم کرج هستم...ولی تو فکرشم برم تهران بخرم...یه خمسایه داریم که میتونم یه سری چیزارو ازش ...

از اونکه تو ماشین میاد لوازم برقی اصلا نخر، لوازم غیر برقی بخر، چون برقیها رو باید از جای معتبر بخری، خلاصه دمت گرم که به فکر جهازت هستی، منم جهازم رو خودم خریدم، خیلی ب خودم افتخار کردم که باری از دوش خانوادم برداشتم 

از اونکه تو ماشین میاد لوازم برقی اصلا نخر، لوازم غیر برقی بخر، چون برقیها رو باید از جای معتبر بخری ...

ممنون.🌹❤️🤗

از اونکه تو ماشین میاد لوازم برقی اصلا نخر، لوازم غیر برقی بخر، چون برقیها رو باید از جای معتبر بخری ...

میتونم بپرسم چند سالتونه؟

38 گلم

من ۲۸ سالمه...خیلی پشیمونم که چرا زودتر این کارو نکردم...چون اللن همه چی خیلی گرون شده

من ۲۸ سالمه...خیلی پشیمونم که چرا زودتر این کارو نکردم...چون اللن همه چی خیلی گرون شده

آره اونموقع که من جهاز میخریدم واقعا خیلی خیلی ارزونی بوده، با ماهی یک میلیون حقوق بهترین و کاملترین جهاز رو بردم، اما الان گرونی بیداد میکنه، یخچال ایرانی سی به بالا قیمتش هس، سال 96 یخچال ساید ال‌جی 7 میلیون بود، الان نزدیک دویست میلیون 

پس همون لوازم رو بخر، راستی اگه خاستی بگی کجا هستین، چون اگه تبریز هستین میخاستم برات پیج لوازم خانگ ...

میشه معرفی کنی

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!