2777
2789
عنوان

کدومو انتخاب کنم

320 بازدید | 31 پست

سلام.من امروز رفتم دوتا مصاحبه ی شغلی.اول بگم که من لیسانس صنایع چوب دارم.شغل اولی که رفتم یه زن و شوهر جوونی بودن که وسایل تزئینی چوبی درست میکنن.مثل جا کلیدی و جاسوئیچی های گوگولی و خوشگل.ساعت کارش ۸ تا ۲بود.حقوقش هم تقریبا ۵ تومن بود.بیمه نداره به خونمونم نزدیکه.سفته هم نمیخواد.کار با چوب انجام دادم و خیلی دوست دارم و سابقه ی خوبی دارم...اون خانم و آقا هم خیلی مایل بودن برم.

شغل دوم کار تو یه مرکز فیزیو تراپیه..برای بخش پذیرش و این چیزا منشی میخوان.تقریبا نزدیک خونه مونه حقوقش ۹۲۰۰ هست که بیمه داره و بعد از کسر بیمه ۸۶۰۰ میشه.ساعت کارش ۸ صبح تا ۸ شبه ۱ تا ۳ هم تایم استراحت داره که میشه خونه برم.. ..یه مقدار تمیز کاری هم داره گفتن و اینکه آموزش هم میدن...با خانم دکتر که مصاحبه کردم حس کردم نظرش مثبته نسبت بهم ......در نهایت گفت با خانواده مشور کن خبر بده..مامان و خواهرم میگن سختت میشه همش مریض میاد و آه و ناله میکنن افسردگی میگیری و خسته میشی...بعد پاییز و زمستون سختت میشه برگشتن و هوا تاریک میشه...البته من ۱۰ روزم آزمایشگاه کار کردم و داشتم یادمیگرفتم و راضی هم بودن از پیشرفتم اما راستش یه چیزی دیدم چندشم شد و ترسیدم مریض بشم...دیگه نرفتم

حالا به نظرتون کدوم خوبه برم با این شرایط؟

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایم فیزیو زیاده وگرنه بهتره البته اون مورد اول چون علاقه اتم هستو درسشو خوندی تجربه خوبیه برا روحیه اتم بهتره پس من میگم اولی البته اگه به پول خیلی احتیاج نداری

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

اولی ساعت کاریش خوبه، کارشم دلنشین، حقوق نسبت به ساعت کاری تقریبا خوب، دونی ساعت کاریش خیلی هس، زمستونا خیلی کسل کننده میشه، انگار نصف شب هس، حقوقش نسبت به ساعت کار و اینکه کار نظافت هم گفتی کم هس، تنها مزایاش بیمه هس، فاکتور بگیر ببین دلت کلا با کدوم هس

تایم فیزیو زیاده وگرنه بهتره البته اون مورد اول چون علاقه اتم هستو درسشو خوندی تجربه خوبیه برا روحیه ...

به پول که احتیاج دارم میخوام جهیزیه امو کم کم بگیرم.اما اون چیزای چوبی واقعا گوگولی و قشنگ بودن...

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

کاری که با چوبه هم خستت نمیکنه هم بهش علاقه داری حقوقشم نسبت به تایمش خوبه 

ولی کاری که منشیه به مرور هم خستت می‌کنه هم باید روحیه خیلی خوبی داشته باشی که بیمارارو دم به دقیقه ببینی تایمشم با حقوقت جورنیس

به پول که احتیاج دارم میخوام جهیزیه امو کم کم بگیرم.اما اون چیزای چوبی واقعا گوگولی و قشنگ بودن...

خب روحیه هم خیلی مهمه که شغل اولی بهتره بعدم این تجربه میشه بعدا خودت میتونی کارگاه بزنی تازه تایم کاریش جوریه که میتونی واسه بعد از ظهرم کار پیدا کنی

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
اولی ساعت کاریش خوبه، کارشم دلنشین، حقوق نسبت به ساعت کاری تقریبا خوب، دونی ساعت کاریش خیلی هس، زمست ...

خودم اول دوست داشتم برم فیزیو اما مامانم و خواهرم که اونجوری گفتن تردید کردم...چون اونا منو بهتر میشناسن و فکر میکنم حق با اونا باشه و زود خسته شم...برای همین به همون کار با چوبه بیشتر مایل شدم الان

خودم اول دوست داشتم برم فیزیو اما مامانم و خواهرم که اونجوری گفتن تردید کردم...چون اونا منو بهتر میش ...

آره اگه فیزیو بری، باید قید تفریح و دورهمی و بیرون رفتن با دوست و خانواده رو از دست بدی، چون دیگه صبح تا 8 اونجایی، ظهر هم نهایت نهار بخوری و کمی استراحت، وقت برا هیچی نداری، اینم در نظر بگیر، اما کار چوب از ساعت دو دیگه آزادی 

خب روحیه هم خیلی مهمه که شغل اولی بهتره بعدم این تجربه میشه بعدا خودت میتونی کارگاه بزنی تازه تایم ک ...

یه مدت سفارش های چوبی خودم میگرفتم..گردنبند و دستبند چوبی اینا درست میکردم.

آره اگه فیزیو بری، باید قید تفریح و دورهمی و بیرون رفتن با دوست و خانواده رو از دست بدی، چون دیگه صب ...

آره اینم خوبه....ولی به نظرت میتونم با حقوقش کم کم وسیله ی جهیزیه امو بخرم؟البته هنوز نامزد اینا ندارم.اما میخوام کم کم یه چیزایی بخرم

یه مدت سفارش های چوبی خودم میگرفتم..گردنبند و دستبند چوبی اینا درست میکردم.

من میگم کارگاهه بهتره نسبت به زمان و حجم کارتو اینا 

من میگم کارگاهه بهتره نسبت به زمان و حجم کارتو اینا

آره خودمم این فکرو میکنم.

آره اینم خوبه....ولی به نظرت میتونم با حقوقش کم کم وسیله ی جهیزیه امو بخرم؟البته هنوز نامزد اینا ندا ...

گلم اگه حالا حالاها ازدواج نکردی چی؟  وسیله ها اگه از مد افتادن چی، اگه خدای نکرده طبق حوادثی از بین رفتن چی؟ پس طلای دست دوم، یا طلای آب شده بخر هر ماه، حتی شده یک گرم، صد سوت، هرچقد که دستت اومد، وقتی انشالله ازدواج کردی همونا رو به قیمت روز بفروش جهیزیه بخر، یا اگه اینطوری راضی نیستی، هرماه با یک لوازم خانگی صحبت کن به صورت اقساطی وسایل بردار، مثلا به اندازه سی میلیون بردار، بگو هر ماه 5 میلیون میدم، خیلی لوازم خانگی ها بدون پیش پرداخت و به صورت اقساطی لوازم میفروشن