سلام.من امروز رفتم دوتا مصاحبه ی شغلی.اول بگم که من لیسانس صنایع چوب دارم.شغل اولی که رفتم یه زن و شوهر جوونی بودن که وسایل تزئینی چوبی درست میکنن.مثل جا کلیدی و جاسوئیچی های گوگولی و خوشگل.ساعت کارش ۸ تا ۲بود.حقوقش هم تقریبا ۵ تومن بود.بیمه نداره به خونمونم نزدیکه.سفته هم نمیخواد.کار با چوب انجام دادم و خیلی دوست دارم و سابقه ی خوبی دارم...اون خانم و آقا هم خیلی مایل بودن برم.
شغل دوم کار تو یه مرکز فیزیو تراپیه..برای بخش پذیرش و این چیزا منشی میخوان.تقریبا نزدیک خونه مونه حقوقش ۹۲۰۰ هست که بیمه داره و بعد از کسر بیمه ۸۶۰۰ میشه.ساعت کارش ۸ صبح تا ۸ شبه ۱ تا ۳ هم تایم استراحت داره که میشه خونه برم.. ..یه مقدار تمیز کاری هم داره گفتن و اینکه آموزش هم میدن...با خانم دکتر که مصاحبه کردم حس کردم نظرش مثبته نسبت بهم ......در نهایت گفت با خانواده مشور کن خبر بده..مامان و خواهرم میگن سختت میشه همش مریض میاد و آه و ناله میکنن افسردگی میگیری و خسته میشی...بعد پاییز و زمستون سختت میشه برگشتن و هوا تاریک میشه...البته من ۱۰ روزم آزمایشگاه کار کردم و داشتم یادمیگرفتم و راضی هم بودن از پیشرفتم اما راستش یه چیزی دیدم چندشم شد و ترسیدم مریض بشم...دیگه نرفتم
حالا به نظرتون کدوم خوبه برم با این شرایط؟