2777
2789

فقط برا بچه هایی ک تو اون شرایط هستن هربار که نگاه میکنم عین ابربهار گریه میکنم😭😭😭😭😭😭

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

قربون دل نازکت:) 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هی گریه میکنم هرشبببب🤷🤷🤷😭

نبین گلم مگه مجبورت کردن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

آره خیلی گناه دارن منم بهشون فکرمیکنم دلم ریش میشه 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
نبین گلم مگه مجبورت کردن

آخه فیلم دیگه نمیده‌‌...

همراه گریه قلبممم درد میگیره...

انقد ک ناراحت میشم😑🤷😭

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
آره خیلی گناه دارن منم بهشون فکرمیکنم دلم ریش میشه

من یکی از ارزوهامه ازبچگی سرپرستی یه بچرو ب عهده بگیرم...حالا اگر کلی نشد حداقل مالی ساپورتش کنم

💔💔😭

زندگی همه سختی داره یکی اینجوری یکی یه جور دیگه 

اما خوشحال باش چونکه تو فیلم از سرنوشت سهراب و هاشم از کسایی که پدر و مادر داشتن هم آینده شون بهتر بود 

کارآگاه میزنن و موفق میشن 

دختری از جنس امید🩵🫂
از سرنوشت که سهراب و هاشم رفیق هستند رو میگی؟

اره الان ک قسمت بچگیشونه خیلیییی ناراحت میشم براغصه هایی که بخاطر نداشتن خانواده و دردسرایی ک دارن میکشن

یک دختر خاله دارم از بچگی نه قسمت حوادث روزنامه ها رو میخوند نه اخبار بد و سریال و فیلم های غمگین  ناراحت کننده پر استرس و ... رو میدید 

میگفت برای روح و روان خودم ارزش قائل هستم 

الان ۴۲ سالشه و قیافه و آرامشش در همون سن ۲۰ سالگی استوپ کرده

همه جوره عالیه

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
💔💔😭زندگی همه سختی داره یکی اینجوری یکی یه جور دیگه اما خوشحال باش چونکه تو فیلم از سرنوشت سهراب و ...

دردم اینه انقدددد بچه تو شیرخوارگاه و بهزیستی و...بدون خانواده بزرگ میشن ولی خیلیا حاظر نیستن به سرپرستی بگیرن...

چقد اون طفلیا اذیت میشن