2777
2789

سلام دوستان 

ما سال قبل ماشین اسم نوشتیم.اماچون گواهی نامه نداشتیم مامانم گواهیش بهمون داد.

من و همسر ۱۰۰میلیون گذاشتیم و اسم نوشتیم ک پارس برداریم.

اما الان پارس تولیدنمیشه و پولمون هم دیگه  نمیرسه هیچ جوره ک ماشینای جایگزین پارس برداریم.

حواله رو فروختیم ۹۰میلیون.

بابام ب مامانم گفته بایدنصفش بدن به ما.

شوهرم میگه نصفش  میدم بهشون اما باتوجه به حرفای همسرم میدونم که راضی نیس.

بنظرتون حق کیه.چکارکنیم. اصلا شامل مادرم میشه یانه. 

حس میکنم زشت شدم جلوهمسر

راهنمایی کنیدخواهشا

بنطرتون درستش چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلنا پدرمادرا بزرگوارتر بودن🤔

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اگر مادرت فقط گواهینامه داده ک حقی نداره بنظرمن

فقط میتونید یه مبلغی رو بابت لطفی ک بهتون کرده بهش بدید

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

امتیاز برای مادرتونه 

اگه گواهینامه مامانت نبود ۹۰ میلیون رو از کجا میوردی ؟؟؟؟!!!

بهش میرسه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

با بابات حرف بزن مامانت باید اون موقعی که گواهی میداد اینو میگفت نه بعدش به مامانت بگو به بابات بگه حواله فروش نرفته اصلا و اینا دنبال مشترین و اینا هی از سر بابات بندازین حق بابات نیس واقعا اگه هم باشه حق مامانته اونم نصف نه تازه باید قبلشم میگفت به بابات بگو از دشمن گرفته بودم گواهی نامه این حرفو نمیزد که تو به بچت زدی