2777
2789
عنوان

من همچین آدمیم شما چطور؟!😊

389 بازدید | 18 پست

سلام به همه دوستان مجازی تو این سایت همه برا خودشون یه تعداد دوست دارم که من ندارم😶خیلی دلم میخواد با عقاید و افکار بقیه آشنا بشم شاید تونستیم دوست باشیم باهم برا همینم این تاپیکو زدم هرکی بیاد از خودش خلاصه و مفید بگه هرکی دوست داشت البته ولی خواهشآاااا خواهشاااا راست بگید  با تجکر😘😘😘

اول از خودم شروع میکنم برا من مهم نیست که دیگران چی میپوشن چه تیپی میگردن اهل کجان سنشون چقدره برا من این مهمه که چی فکر میکنن !؟انسانیتشون چقدره؟سطح فکرشون درچه حدیه؟اگاهیشون از خودشون و از جامعه شون و بالاتر از هم از دنیایی که توش زندگی میکنیم چقدره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سرم تو زندگی خودمه.. آرومم ..بی زبون و بی دست و پا..ینی نمیتونم از خودم و حقم دفاع کنم..تا دیروز وابست به مادر و پدر و برادر و خواهر...

جدیدا هم وابسته ی شوهر.

که این خیلی بده ..خیلی

قول بده بمونی❤

مگه زندگی مشترکه که صداقت شرط باشه  

من  

دروغ  

صداقت  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
اول از خودم شروع میکنم برا من مهم نیست که دیگران چی میپوشن چه تیپی میگردن اهل کجان سنشون چقدره برا م ...

باید وقت عمل ثابت کنی

اینجا همه تو حرف همین طور هستن

😉😉😉😉😉

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش