2777
2789

من ھیچ دوستی ندارم فقط مجازی رفیق دارم خیلی دلم ۔یخاد یکی باشہ باھاش برم بیرون ولی نیست این خیلی بدہ کہ خودم تنھا برم؟خجالتم میاد😕💔کاش یہ رفیق داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منم هیچ دوستی ندارم 

چیکار حرف مردم داری😒🤨

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

اخه تنهایی زیاد حال نمیده

یکی باشه یه چرتو پرتی باهام بگیم خوش میگذره

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
نذارین هیچکس بفهمه رفیقی ندارینمگه نمیخواین مسخره نشینمستقل باشین و برای دل خودتون برین تفریح

منم مثل شما بودم و از طرف بقیه مورد تمسخر قرار میگرفتم

الانم میشه گفت دوستی ندارم چون به دوستام امیدی ندارم

ولی هرچه سریعتر یه دوست خوب پیدا کنین

که هم از تنهایی دربیاین هم ضعیف جلوه نکنین چون ممکنه مورد تمسخر قرار بگیرین

وا کی میخواد بفهمه تنها رفتی رو پیشونیت که نمینویسی😂

مثلا رفتی پارک اول اینکه مردم که نمیشینند درباره پارک امدن همه فک کنن که تو تنها امدی یا چی

یا یکی هم فکر کنه با خودش میگه حتما منتظره کسی هستی یا... یا منتظر بودی اون نیومده

مردم رو چیکار داری

من خودم چند روز دیگه تنها میرم سینما

بهتر از دوستی های  بی سر و ته بعضیا با پسر هاس

(البته میدونم منظورت دوست خانم بود) 

بددددترین ضربه و ادم ازدوستاش میخوره چ بهترندارییی

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
خب مثلا حوصلت سر نمیرہ یا وقتی دوتا دوست رو میبینی ناراحت نمیشی؟🥲

نه میرم تنهایی جایی فیلم میبینم موزیک گوش میکنم نه چرا ناراحت خب شرایط منم اینه دیگ مگه خودت برای خودت کمی؟