2777
2789

تو یه تاپیک دیدم خواهرشوهرای عزیز ناراحتن مبادا مطلقه ای داداششون گول بزنه.

والا هر مردی دیدم حتی  با مطلقه و بچه دار ازدواج کرد اون خانم باز هم سرتر بود.

آقا چیزی دیده که جذب شده شما نگران باشید.

هر زوجی می بینم خانم همه چی تمومه. دور و برتون ببینین بیشتر مشاجره ها مشکل از اقاست .بیشتر طلاق ها مرد مقصره

اون دختر مجردی هم که میه چرا منو نمیگیرن زن بچه دار میگیرن یه نگاه به خودش بندازه علت رو باید در خودت پیدا کنی که چرا نمی پسندنت . به صرف باکره بودن دیه امتیاز نیست. اون دوران گذشت که براش قیمت و سکه میزاشتن

الان زن اگاه حقوق برابر می خواد مرد اگاه هم با سکه باج نمیده که رقم سکه باعث بله گرفتن بشه

خیلی پسرا اسمشون پسرخونه است ولی با زنهایی زندگی زناشویی داشتن همخونه بودن سالها

عین ازدواج رسمی

حتی خانمه باردار هم شده 

اون دیگ کجاش پسره ک دختر میخان واسش بگیرن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موردایی که میگی از دور قشنگ به نظر میرسه ، باید توی ماجرا باشی بعد ببینی 

راجب باکره بودن هم تا ابد تو ایران امتیازه  حتی از لحاظ قانونی هم همینطور ، قانون دختر باکره و زن رو یکی نمیدونه 

دیروز یکی تاپیک زده بود مامانش سابقه ی خیانت مکرر داشت و بااینکه باباش چندین بار بخشیدش و بهش فرصت دوباره داده و دیگ سنی ازشون گذشته گف‌مادرم باز داره خیانت میکنه... الان اینم تقصیر مرده هست؟ جمع نبندید خب لابد یه اکثرا یا حدودا کنارش بزاریذ 

دیروز یکی تاپیک زده بود مامانش سابقه ی خیانت مکرر داشت و بااینکه باباش چندین بار بخشیدش و بهش فرصت د ...

نوشتم بیشتر طلاق ها بیشتر مشاجره ها ، بیشتر معنای اکثریت میده

امتیازی که قانون برا باکره قایل هست رو بگو

مثلا دختری اگه با مردی که نامزدشه رابطه داشته باشه ، اگه به مشکل بخورن و باکره نباشه مراحل قانونی که طی میکنه برای حق و حقوقش با وقتی که باکره باشه تفاوت داره 

کلا تو ایران چه بخواهیم چه نخواهیم این موضوع باکره بودن وجود داره فعلا . چه از نظر قانونی و چه فرهنگی این مساله هست و فعلا نمیشه انکارش کرد.  مگر اینکه قشر تحصیل کرده و روشنفکر جامعه زیاد بشن و رشد کنن تا شرایط بهتر بشه .