الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حمام کن قند و برنج و نون نخور تا شکمت و پهلو و بازوهات کوچیک شن لباس هاتو هر روز عوض کن لباس زیرتو با مایع خوشبو و نرم کننده بشور مرتب شیو کن بدنتو با برجی ۱ تومن هم ناخن هاتو مرتب کن و توی خونه ماسک خونگی درست کن بزن صورتت حداقل سه بار در هفته
روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی
به شوهرت کاری ندارم اما برای خودت دلت بسوزه زشته اینقدر خودتو ول کردی واقعا حیف جوونی پس پیر و افتاده بشی میخوای چیکار کنی؟حتما از فرط خستگی و بی حوصلگی تا دستشویی هم نمیری تو جات کارتو میکنی چون حوصله نداری و شهر غریبی کسیو نداری این بهونه هاتو بزار کنار
روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی
عزیزم .اول برو حموم کامل خودتو اصلاح کن یه دست لباس تنگ و شیک بپوش ،نمیخواد نو باشه ،یه شلوار جین یا ساپورت چسبون یا شلوارک .بعدش یه ریزه آرایش کن مخصوصا رژ قرمز بزن .بعد نوبت پذیراییه وسایل توشو هرکدوم از هر اتاق هست بنداز تو اتاق .بعد جارو کن مرتب کن مبلها وفرشا رو آشپزخونه هم دنباله اش،بعد نوبت اتاق خوابا میرسه به همین ترتیب ،راستی حموم و دستش ویی رو کامل مایع و سفید کننده وجرم گیر هرکدوم داری بریز قاتی نکنی ،یکیشو بریز آخر شب بیفته به جونش با برس و خشک کن
هر وقت خونت جارو لازم داشت جارو بکش اصلا نگو دیروز کشیدم امروز نمیخواد بخدا من دوتا بچه دارم هر روز بدون استثنا جارو میکشم گاهی صبحا گاهی میزارم قبل اینکه شوهرم بیاد 😁میگم از صبح سرکاره بزار وقتی میاد خونه از تمیزی لذت ببره
تقریبا هر روز گردگیری میکنم باور میکنی تمام وسایل هام برای هفده سال پیشه ؟؟ هیچی عوض نکردم همشون تقریبا نو هستن چون هر وقت کثیف بشه تمیز میکنم نمیزارم برای بعدا