2777
2789
عنوان

لطفا بیاید راهنمایی توروخدا

57 بازدید | 8 پست

من ۲۰گرم طلادارم شوهرم نمیدونه بفروشمش بدم برا رهن خونه؟خانوادش گفتن کارتتون نداریم طلا پول هرچی داشتیم فروختیم برا خانوادش نابودمون کردن الان ۲۵ پول داریم اونم صاحبخونه نداده

تا هروقت اجاره بره بحق امام حسین که تا قبل سی ام این ماه اجاره بره..میگم بفروشم بگم قرض کردم بهش بدم؟ پولم رو یا ندم؟ وایسم خانوادش وخودش بینم چکار میکنم.. ۴ماه رفتیم تهران کار نکرد با قول ی نفر رفتیم کار جورکنه نکرد اینم هی قرض کرد بیچاره شدیم..اینجا کار داره الان بنظرتون طلاهام بدم خونه بگیر یادواره بمونیم همبنطور؟الان خونه مادربزرگمم اونم خونه عمه اش شب میره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نده اول بهش بگو برو از خانوادت بگیر همون جوری که ما کمک کردیم دادیم پس بدن

دیدی ندادن باهاش همه چیو روشن کن بگو بهش تا آخر نفس فقط شما میمونی براش بعدم بفروش برای زندگیت از دل جون 

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

خانوادش واقعا ندارن ک بدن..ما دادیم اوناهم یخچال کفرش خریدن ..باباش میگ نیاید شهرستان بمونید تهران کلر وزندگی کنه اینم میگ ن نمیام اینجا شهرستان خودمون کار هم میره پیش عموش مغازه داره ..شما باشید میدید؟؟واقعا ۴ماه کار نکرد همش قرض و بدبختی الان پول رهن نداریم بزارم همه چ خراب شه ک خانوادش شاید کاری کنن براش یا طلاهام بدم خونه بگیرم ی بچه ۳ساله دارم؟ یا صبرکن بینم چ پیش میاد تااخر ماه؟

شما کار خیر کردین که به خانوادش کمک کردین 

ولی چون خانواده شوهرم نیاز مالی ندارن بدم میاد از ما انتظار داشته باشند 

خانواده شوهرت حقوق ماهیانه مثل بیمه ای چیزی ندارن؟؟