2777
2789

سلام

بعد صفر میخوان بزور عقدم کنن ۱۴ سال تفاوت سنی داریم،بی پولِ،بی خانوادِ، بحث ایناهم ک نباشه ب دلم نیست 

خانوما خودتون میدونین ک اگه کسیو دوست داشته باشین هیچی دیگه مهم نیس

ولی من خودشو دوست ندارم چیزیم نداره ک دلمو باهاش خوش کنم 

زنداییم میگه بگو شناسنامت گم شده تا مثنی بیاد طول میکشه ،اگه از این ترفندا بلدید بگید تا عید پدر بزرگم بیاد و همچیو تموم کنه 

نمیخوام قسم بدم خواهرانه کمکم کنید 

حداقل کامنت بزارید پر بازدید بشه 

هی نگید ازدواج نکن سنت کمه بخدا خودم میدونم ، ۱۷ یالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت بفرس مخشو بزنه 

وقتی مخشو زد به همه بگو خیانتکاره

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

پدر مادرت میخان اجبارت کنن؟هر کسی که می شناسی واسطه کن

از بزرگ‌ترهای فامیل تا در و همسایه و‌پیشنماز محل

زورت نرسید تهدید کن بگو میرم پیش پدربزرگم می مونم دیگه سراغتونو نمی گیرم 

و خدا برای من کافیست.....

عزیزم برو مشاوره اگه شرایطش رو نداری برو مشاور مسجد بسیج یا جاهایی که مجانی هست حوزه هم مشاورش مجانیه برو باهاشون صحبت کن و ازشون بخواه برای پدر و مادرت زنگ بزنن 💔

People are asleep and when they die ,they waken 

نمیدونم‌ بنظرت بگی اتفاقی برات افتاده ک عقیم شدی یا مشکل پزشکی برات پیش اومده چی؟ اینو بخود خاستگار بگی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

آره بگو گم شده 

پدر و مادرت قید حیات هستن؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است🙂🤞🏻کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

با  پسره  صحبت کن بگو نمیخوامت ولی اگر برات امکان داره شما بگو عروس رو نپسندیدم  یا نظرم عوض شده که خانوادم منو اذیت نکنن

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم