2777
2789
عنوان

لطفا بیاین🎀🍆

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 38 پست
نهایت ۱۳ ۱۲.

اره بزار خوش باشه😂😬

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماتواون سن نمیدونستیم دختریم یاپسر...خدایاشکرت🙃🤕

من تو اون سن با آجر بازی میشنستم بازی میکردم گوشبم نداشتم😂

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

من تو اون سن با آجر بازی میشنستم بازی میکردم گوشبم نداشتم😂

همون.منم تو۲۶ سالگی گوشی داشتم.تو ۱۹ سالگی نگو پسرعمو منو میخاسته من گاو نمیفهمیدم...بعدها فهمیدم ک  مادرم بجای من نه گفته🙃

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
همون.منم تو۲۶ سالگی گوشی داشتم.تو ۱۹ سالگی نگو پسرعمو منو میخاسته من گاو نمیفهمیدم...بعدها فهمیدم ک ...

آخی بیا بغلم😂😂

چه قشنگ واسه خودتون میبرینو میدوزین😑😐واقعا عجیبهیکم فکر کنید بعد صحبت کنیو

چه ربطی داره ما داریم درموردخودمون میگیم

الان بادمجون نماد اینه که من ادم بدیم؟اره نمیدونستین ولی یاد نگرفتین قضاوت نکنین🫶

جمع کن خودت بابا.من خودم  یه پا قاضی ام

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
جمع کن خودت بابا.من خودم یه پا قاضی ام

آروم باش😂😂

خیلی ربط داره.بعدامیفهمی

انقد ادم بد اطرافتون دیدید لابد به همه شک دارید

اره من اومدم با بادمجون ادیتتون کنم

کاربر جدیدم نیستم بخوام اینچیزارو تفهمم

کاربری دست دونفره💗f💗s