2777
2789
عنوان

فراموشی خاطرات بد زندگی

1902 بازدید | 16 پست

سلام

من توی زندگی  سعی کردم قانع باشم و کم توقع

که البته همین قناعت هم باعث شد که دوسالی واقعا زندگی برام جهنم بشه

الان هر کاری میکنم اون خاطرات کذایی و اشفته را فراموش نمی تونم بکنم

کیا تونستن خاطراتشون از ذهنشون پاک کنن

چجوری 

واقعا از لحاظ روحی داغون شدهام

عزیزم یکی از دوستانم میگفت بهترین کار اینه که خاطرات بد رو روی کاغذ بنویسی و بسوزونی دوستم تو کار انرژی درمانی و قانون جذب و اینا بود بنده خدا فوت کرد

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکی از دوستانم میگفت بهترین کار اینه که خاطرات بد رو روی کاغذ بنویسی و بسوزونی دوستم تو کار ان ...

عزیزم با کتونی جون هم موافقم ضمنا میتونی به یک روانشناس خوب مراجعه کنی تا از طریق هیپنوتیزم اون بخش از خاطراتتو که اذیتت میکنه رو پاک کنه.

همشو بنویس رو کاغذ هرچیزی که بود . بعد پاره کن و برای همیشه به خودت قول بده فراموش کنی تا یادت اومد یاده قولی که به خودت دادی بیفت و فکر نکن . به روزهای خوب آینده فکر کن و برای خودت آرزوهایی داشته باش . آرزوهاتو هم بنویس و کنارت نگه دار سعی کن بهشون برسی . خودت رو بخاطر گذشته آزار نده هرکسی روزهای خوب و بد داره

یک بار ماه و قسمت من کن.. 

همشو بنویس رو کاغذ هرچیزی که بود . بعد پاره کن و برای همیشه به خودت قول بده فراموش کنی تا یادت اومد ...

ذهن من فراتر از هر چیزی میره

حتی اتفاق هایی که نیافتاده را هم باسازی میکنه

مثلا اگه این طور شده بود و من نمی فهمیدم و بعد چطور میشد تا جایی پیشش میره که مخم در حد انفجار میرسه

ئاقعا اثر داره هیپنوتیز

من خودم انجام ندادم عزیزم اما از دیگران شنیدم میگن خوب بوده.البته ریسکش بالاست چون باید اولا روانشناست خیلی مجرب باشه و گرنه ممکنه از لحاظ ذهنی به هم بریزدت.یا اینکه چون تو هیپنوتیزم خصوصی ترین خاطراتت هم یادت میاد و به زبون میاریش باید روانشناست رازدار باشه و به کسی نگه.خلاصه اگر خواستی بری پیش روانشناس خیلی مواظب باش خانومی.

من خودم انجام ندادم عزیزم اما از دیگران شنیدم میگن خوب بوده.البته ریسکش بالاست چون باید اولا روانشنا ...

یکی از دوستان قدیمیم متخصص مغز و اعصاب هست

باید یادی بکنم ازش شاید بلد باشه

با هیپنوتیزم بخشی از خاطرات بد رو میشه پاک کرد. برای رهایی از خاطرات گذشته اول باید اونو بپذیریم و روبرو بشیم. من تو روش nlp تونستم مواجه بشم. تو سن پایین مادرمو از دست دادم و همیشه این صحنه جلوی چشمم بود ولی فرار کردن دردی رو دوا نمی کنه.