2777
2789

آره عالیه اول این قطره رو بزن موهاشو ماساژ بده چند ساعت بعد ببر حموم شونه فلزی مخصوص شپش از داروخونه بخر موهاشو قسمت قسمت کن و شونه کن داخل حموم همش میاد بیرون 

من از باسلام سفارش دادم 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه شپش رنگ مو خوبه، همرنگ موهاش رنگ مو بذار ، کف سر و ریشه مهمتره

سی مایونز رو مثل رنگ بذار روی موهاش چندساعت بعد بشور

روغن درخت چای از عطاری بگیر و قبل حموم بزن چندساعت بمونه و بعدش با شونه شپش شونه کن

بهترین حالتش از بین بردن فیزیکی هست، با دست بردارین هر موقع بیکار میشین که تعدادش کمتر بشه

سرکه هم شنیدم خوبه موهاشو بشورین

من همشون انجام دادم ولی چند روز تأثیر داشت بعد دوهفته باز شپش میدیدم

خوب یه چند دوره باید ادامه بدین تا کامل ریشه کن بشه، خیلی سخت میره، و اینکه بدونین از کجا میاد و علتش چیه

من رفته بودم دندونپزشکی بدون روسری روی کاور خوابیدم شپش گرفته بودم،عوض نکرده بودن کاور رو

واسه شپش رنگ مو خوبه، همرنگ موهاش رنگ مو بذار ، کف سر و ریشه مهمترهسی مایونز رو مثل رنگ بذار روی موه ...

من دخترم هفت سالشه قطره کیمیا خریدم امروز ساعت ۱زدم موهاش فردا صبح ببرمش حموم مشکلی ایجاد نمیکنه ضرر نداره؟

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
یکسال شپش گرفت دخترم همه راه هارو رفتم خیلی سختی کشیدم ولی کیمیا از باسلام سفارش دادم معجزه شد مگه م ...

من امروز ظهر ساعت ۱ موهای دخترم رو قطره کیمیا زدم تا فردا صبح ک ببرمش حموم مشکلی ایجاد نمیکنه؟

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
من دخترم هفت سالشه قطره کیمیا خریدم امروز ساعت ۱زدم موهاش فردا صبح ببرمش حموم مشکلی ایجاد نمیکنه ضرر ...

نمیدونم من استفاده نکردم ، روی محصول رو بخونین که چقدر باید بمونه