2777
2789
عنوان

تاحالا دختری رو دیدید روی انگشتاشم مو داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 47 پست
من بهترین برند کرم موبر رو هم استفاده کردم اصلا موهارو اصلاح نکرد باز با تیغ زدمشون‌. تو چند دقیقه م ...

کرم موبر یا خود موبر پودری؟

من ۴۰ دقیقه قبلا زیاد بود یک ساعت الان موهام کمه ۴۰ دقیقه

بدبختی باید ۱۸۰ گاهی باز کنم لنگه شلوارم میره بالا اگه مو باشه معلوم میشه😂😂😂😂

لبیک یا مهدی🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پر مو ام ولییی خداروشکر ابرو و مو و مژه خیلیی خوبی دارم پر و مشکی🙂

منم همینطور مژه هام و ابروهام مشکی پرکلاغی و پرپشت و چشمام درشتن همه دوستام میگن خوشبحالت.از اونطرف بخاطر ریشام مسخرم میکنن 

کرم موبر یا خود موبر پودری؟من ۴۰ دقیقه قبلا زیاد بود یک ساعت الان موهام کمه ۴۰ دقیقهبدبختی باید ۱۸۰ ...

کرم موبر .یعنی ۴۰ دقیقه میزاری بمونه رو موها بعد میشوریش؟

من دو دقیقه هم نمیذاشتم بمونه میرفتم زیر دوش ولی خب موهارو نمیبرد

چندجلسه رفتی؟ کل بدنو رفتی؟ جلسه ای چقدر هزینه کردی

چقدر تو منی فکر کنم دخترمن عین من پرمو بشه😔 حداقل امیدوارم رنگ موهاش عین رنگ موهای شوهرم بور بشه که زیاد معلوم نباشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

منم پوستم سفیده اتفاقا . ولی من ژنتیکی اینجوریم مشکل هورمونی ندارم میترسم با لیزر هم رفع نشن

مگ لیزر فقط موی هورمونی رو از بین میبره؟

قطعا ن!!..

برو نترس..لیزر برای چنین پوستهایی واقعا خوبه..

بعد اونجا هم با خود اپراتور لیزر مشورت کن اگ کاندید لیزر نبودی لیزرت نمیکن اصلا..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
کرم موبر .یعنی ۴۰ دقیقه میزاری بمونه رو موها بعد میشوریش؟من دو دقیقه هم نمیذاشتم بمونه میرفتم زیر دو ...

من موبر پودری میخرم با آب حل میگیرم ۴۰ دقیقه بمونه

بعد کرم بعد از اصلاح گیاهی سی گل میزنم سرچ بزنی بالا میاد عالیههههههه

لبیک یا مهدی🌱

منم همینطور مژه هام و ابروهام مشکی پرکلاغی و پرپشت و چشمام درشتن همه دوستام میگن خوشبحالت.از اونطرف ...

ببین من خودم صورتمو بند میندازم بدنمم اپلیدی مشکلیم ندارم

و فک نکنم تو اندازه من پر مو باشی چون تا حالا هیچ کسی رو مثل خودم ندیدم😅

چندجلسه رفتی؟ کل بدنو رفتی؟ جلسه ای چقدر هزینه کردی

من توی آف رفتم افتتاحیشون بود گفت اگر افتتاحیه بیای تا جلسه آخر با قیمت ۳۳۰میزنم برات الان جلسه هفتم رو رفتم پاهام کاملا صاف شده زیر بغلم هم کلا جواب گرفتم بیکینی ۷۰درصد و دستام هم ۵۰درصد جواب گرفتم خییییلی راحت شدم خیلی حتما برو 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
چقدر تو منی فکر کنم دخترمن عین من پرمو بشه😔 حداقل امیدوارم رنگ موهاش عین رنگ موهای شوهرم بور بشه که ...

دقیقا تعجب کردم دختری هم پیدا بشه مثل من مو داشته باشه. نگران نباش ایشالا کم مو میشع

ببین من خودم صورتمو بند میندازم بدنمم اپلیدی مشکلیم ندارمو فک نکنم تو اندازه من پر مو باشی چون تا حا ...

من یه بار بند انداختم تمام صورتم جوش زد . مثل خر توی گل گیر کردم نمیتونم اصلاح هم بکنم چون جوش میزنم پوست مزخرفی دارم