خوشبحال دخترای کم مو حموم هم میرن زود دوش میگیرن راحتن نه مثل من که فقط کف دستم مو نداره روی انگشتای پام و دستام مو پشت گردنم مو زیر گردنم مو ریش دارم تمام صورتم مو دور نافم مو انگار مرد هستم نه دختر🤦🏻♀انقدر حرس میخورم!!!!! پارتنرم یه چیزی با خنده گفت اعصبامو بهم ریخت گفت یادته یه سال پیش مهدی دوستمو فرستادم امتحانت کنه گفته رلتو از پشت دیدم موهای گردنش معلوم بوده چرا انقدر مو داشته منم بهش گفتم پشمالوی خودمه🥲
خدایا بقیه دخترارو میبینم صافه صاف بعد منه بدبخت!!!
چندجلسه رفتی؟ کل بدنو رفتی؟ جلسه ای چقدر هزینه کردی
چقدر تو منی فکر کنم دخترمن عین من پرمو بشه😔 حداقل امیدوارم رنگ موهاش عین رنگ موهای شوهرم بور بشه که زیاد معلوم نباشه
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
چندجلسه رفتی؟ کل بدنو رفتی؟ جلسه ای چقدر هزینه کردی
من توی آف رفتم افتتاحیشون بود گفت اگر افتتاحیه بیای تا جلسه آخر با قیمت ۳۳۰میزنم برات الان جلسه هفتم رو رفتم پاهام کاملا صاف شده زیر بغلم هم کلا جواب گرفتم بیکینی ۷۰درصد و دستام هم ۵۰درصد جواب گرفتم خییییلی راحت شدم خیلی حتما برو
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍