2777
2789
عنوان

تاحالا دختری رو دیدید روی انگشتاشم مو داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 47 پست
من هم دارم. هورمونیه باید بری دکتر. هم شکمم، هم پشتمو و گردنم. موهای شکمم خیلی کلفته اما پشتم و انگش ...

مال من هورمونی نیست ژنتیکیه مامانمم مثل خودم پرموعه.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرموقعه میخوام برم بیرون هر روز باید ژیلت دست بگیرم موهای انگشتامو بزنم ریشامو بزنم 🤮😭دیگه همه فهم ...

وای ژیلت نزن  

هفته ای یبار با نوره زرنیخ دار شیوشون کن. 

کل بدنتو. 

گوگل سرچ کن درباره نوره بیشتر توضیح داده

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

مشکل هورمونی ندارم ارثیه . مامانمم مثل خودم پرموعه بابامم پر موعه😭😭😭مردم چیزای خوب به ارث میبرن م ...

حالا یه ازمایش بده چون میگی زیر گلوتو اینام داره

چون تنبلیم ارثیه

اسی خاهرم اینجوری بود و چون پوستش خییییلی سفید بود خییییلی مشخص بود خیلی زیاددددد..

حتی روی قسمت پایینِ انگشتای دسش هم مو داش..

ریش و سبیل ک نگم برات..

لیزر رف..کلللللل ماه سر جمع دوتا دونه مو بزور در میاره..

لیزر برای کسایی ک اینقدر مو دارن خیلی زود جوابگوعه..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
مال من هورمونی نیست ژنتیکیه مامانمم مثل خودم پرموعه....

من مامانم خیلی کم موعه. 

واسه من هورمونیه

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

اسی خاهرم اینجوری بود و چون پوستش خییییلی سفید بود خییییلی مشخص بود خیلی زیاددددد..حتی روی قسمت پایی ...

منم پوستم سفیده اتفاقا . ولی من ژنتیکی اینجوریم مشکل هورمونی ندارم میترسم با لیزر هم رفع نشن

مشکل هورمونی ندارم ارثیه . مامانمم مثل خودم پرموعه بابامم پر موعه😭😭😭مردم چیزای خوب به ارث میبرن م ...

اتفاقا چون پرمویی خیلی لیزر زود جواب میکیری پوستت میشه آینه من که راحت شدم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
وای این منمبین ابرو سیبیل مو دست مو پا رو انگشت دست و پا عینهو شامپانزهولی با موبر و کرم بعد از اصلا ...

من بهترین برند کرم موبر رو هم استفاده کردم اصلا موهارو اصلاح نکرد باز با تیغ زدمشون‌. تو چند دقیقه میزاری بمونه کرم موبر رو؟

ازمایش هورمونی دادی؟من رفتم ازمایش فهمیدم تنبلی تخمدان دارم برا همین پرموام البته من فقط یکم دور ناف ...

خب چیکار کردی ؟ دارو مصرف کردی بهتر شد؟

ما وارثان دردهای بی شماریم...                                                            عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself