2777
2789

قرص بگیر از داروخانه شیرت خشک شه

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگین چجوری از شیر گرفتینش پسرم خیلی وابسته س از الان تو فکرشم

من از چهارشنبه اون هفته روز بهش ندادم و فقط شب موقع خواب بهش میدادم که یک دفعه از شیر نگیرم اذیت بشه بعد از دیشب دیگه شبم بهش نمیدم خیلی بهتر شد روزو که دیگه عادت کرد نخوره اما دیشب یه کمی کلافه بود 

برودکتر برات قرص بنویسه خشک میکنه شیر رو اینجوری خدای نکرده آبسه میشه وای منم ی چن ماه دیگه می ...

کم کم بگیری و اول شیر شبشو قطع کنی بعدش هر دوسه روز یه وعده از شیرشو کم کنی و به روزی یه بار قبل خواب برسونی مشکلی پیش نمیاد! یکی دو هفته بعدشم قبل خواب قبل اینکه میمی بخواد خودت بهش تو فنجون شیر پاستوریزه بده و غذا و کلا سیر نگهش دار تا یاد میمی نیفته! اصلا متوجه نمیشه از شیر گرفتیش!

پسر من 3،4روز بود بهش شیر نمیدادم تازه یاد ممه افتاده بود که زود زود بهش تو فنجون شیر میدادم و اصلا سخت نگذشت براش!

منم باید ی ماه دیگه بگیرم فک کنم خیلی سخت باشه اخه دخترم کلا بهم چسبیده همش میگه می می😔

من از دکترم پرسیدم گفت وقتی از شیر میگیری بهیچ عنوان نباید ب سینه دست بزنید و تحریکش کنید بعدش گفت لباس زیر ی شماره کوچکتر بپوش اگ بعد دوماه شیر قطع نشد باید دارو مصرف کرد

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
اخی الهی بمیرم چقد دوسش دارن چقد براشون سخته چن وقتشه؟

23ماه عزیزم خیلی وابسته بود تلخک زدم و بهش گفتم اوخ شده دیشب تو خواب میگفت مامان مَمَ خوب شد اشکال نداره بخورم