یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام بانو دختر دایی شما از نظر من کتاب های خیلی سبز رو بخره آزمون ماز هم شرکت کنه که هر دو هفته یکباره اگر کلاس هم میخواد کلاس های ماز خیلی خوبن برای دروس تخصصی زیست شیمی فیزیک و ریاضی رو باید حتما توی طول سال بخونه برای دروس عمومی هم ادبیات چون ضریب زیادی داره رو بیشتر بخونه زبان هم بخونه چون امتحان نهاییش خیلی زبان رو معمولا سخت میگیرن کتاب های لقمه مهر و ماه و خیلی سبز هم خیلی خوبن حتما تست کار کنه و اینکه اگر شرایط مالی خوبی هم ندارن و تهیه این کلاس ها و آزمون ها و کتاب ها براشون سخته میتونن اشتراک برنامه گاجینو رو تهیه کنن زیاد خوب نیست ولی برای دهم جوابه خودم همه اینهایی که گفتم رو تهیه کردم معدل امتحان نهاییم 19.25 شد البته خودم حساب کردم برای دروس عمومی هم کتاب های فرمول بیست انتشارات ماز خیلی خوبن