2777
2789

دختر دایی من امسال میره دهم تجربی ازم خواسته کمکش کنم منم هیچی نمی دونم 

میشه بگید کسی که میخواد بره دهم از اول سال چیکار کنه 

کدوم آزمون ها ثبت نام کنه ؟

چه کتاب هایی بخره ؟

کلاس هم باید بره یا نه اگر بره حضوری بره یا مجازی 

مجازی کدوم موسسات 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس های ماز هم بره ؟ببخشید من سوال زیاد پرسیدم

خواهش میکنم این چ حرفیه

اگ معلم خوب درس میده یا خودخوان خوب یادمیگیره نیاز نیست 

بهش بگو برا درصد بالا تو ازمونا باید آزمونهای سال پیشِ مازُ تو همون بازه زمانی تحلیل کنه 

-ENTJ

سلام بانو دختر دایی شما از نظر من کتاب های خیلی سبز رو بخره آزمون ماز هم شرکت کنه که هر دو هفته یکباره اگر کلاس هم میخواد کلاس های ماز خیلی خوبن برای دروس تخصصی زیست شیمی فیزیک و ریاضی رو باید حتما توی طول سال بخونه برای دروس عمومی هم ادبیات  چون ضریب زیادی داره رو بیشتر بخونه زبان هم بخونه چون امتحان نهاییش خیلی زبان رو معمولا سخت میگیرن کتاب های لقمه مهر و ماه و خیلی سبز هم خیلی خوبن حتما تست کار کنه و اینکه اگر شرایط مالی خوبی هم ندارن و تهیه این کلاس ها و آزمون ها و کتاب ها براشون سخته میتونن اشتراک برنامه گاجینو رو تهیه کنن زیاد خوب نیست ولی برای دهم جوابه خودم همه اینهایی که گفتم رو تهیه کردم معدل امتحان نهاییم 19.25 شد البته خودم حساب کردم  برای دروس عمومی هم کتاب های فرمول بیست انتشارات ماز خیلی خوبن