2777
2789
عنوان

همسایه ام وبچه های قشنگش

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 115 پست
ول کن این حرفا رو بابک نهرینی چرا رفت خبر نداری ؟

باید از پسرم بپرسم اون دنبالش می کنه ولی نپرسیده میگم چون پول داره 

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
بله مهمون دلم برای بچه هایش می سوزه چون زیر چشمهای دختر معمولا تیره هست وقاطی بچه ها نمیشه واخلاقش ع ...

خوب عزیزم روی فارسی حرف زدنت کار کن ،بعدش هم با همسایه ها صحبت کنین یه بزرگتری باهاش صحبت کنه یا به ۱۲۳ زنگ بزنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا یاد افغانی هاافتادم حرف زدنش یجوریه

نخیر من افغانی نیستم ترکم مجبورم نکنید ترکی توضیح بدم خواندنش سخته

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
باید از پسرم بپرسم اون دنبالش می کنه ولی نپرسیده میگم چون پول داره

عه مرسی خواهر 

ولی اصلا بهش نمیاد پولدار باشه اا 

ملت چه خاکی ان 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

ما هم ترکیم تو عمرم چنین چیزی نشنیدم ،حتما ترک قبرس هستن

میگه تکه کلام بابک نهرینی 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ول کن این حرفا رو بابک نهرینی چرا رفت خبر نداری ؟

لابد اونور پول بهتری در میاره ! طنز ایران و کمدینهاش واقعا قوی تر از بقیه دنیا هستن هم کلامی هم حرکات 

ببخشید من جواب دادم 😅✋

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ما هم ترکیم تو عمرم چنین چیزی نشنیدم ،حتما ترک قبرس هستن

قبرس کجاست یا ابالفضل 

قبرس کجاست یا ابالفضل

شوخی شوخی تاپیکت هفت صفحه پر کرد 😂 حالا شمرده و آروم بگو اعتراضات دقیقا به چی بود ؟ پوشش همسایه یا توجه نکردن به بچه هاش یا بی تفاوتی ارگانها به سلامت کودکان ؟ 

لابد اونور پول بهتری در میاره ! طنز ایران و کمدینهاش واقعا قوی تر از بقیه دنیا هستن هم کلامی هم حرکا ...

نفرمایید عزیزم 

آره حتما پای پول در میان بوده 

مرسی که گفتی 🥰

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

نفرمایید عزیزم آره حتما پای پول در میان بوده مرسی که گفتی 🥰

🙏🌹❤️

بله مهمون دلم برای بچه هایش می سوزه چون زیر چشمهای دختر معمولا تیره هست وقاطی بچه ها نمیشه واخلاقش ع ...

گزارش بدی ۱۲۳ با مدرک خیلی خوب میشه خب

شاید پرخاشگر بشه و اسیب میبینن در آینده اگه واقعا آزارش میده

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

عزیز جان این که شما میگی برا کشورای پیشرو و جهان اولی هست

اینجا ه اگه پدر فرزند به قتل برسونه نهایت مجازاتش چند سال حبسه💔💔

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
گزارش بدی ۱۲۳ با مدرک خیلی خوب میشه خبشاید پرخاشگر بشه و اسیب میبینن در آینده اگه واقعا آزارش میده

انفافا یه موردی بود چند وقت پیش نامادری بچه رو کشته بود همون سمت آذربایجان بود باید پیگیری کنن 

انفافا یه موردی بود چند وقت پیش نامادری بچه رو کشته بود همون سمت آذربایجان بود باید پیگیری کنن

این نامادریا بعضیا خیلی عوضین😔

یکی بود پسربچرو با چوب انقد زد مرد

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️