2777
2789
عنوان

همسایه ام وبچه های قشنگش

1634 بازدید | 115 پست

یه همسایه داریم امروز صبح که داشتم می رفتم خرید یعنی ساعت حدود ده و نیم دیدم که بوش دم در با صدای بلند گریه می کنه پدرش هم توی ماشین خواب بود ماشین باز بود (هوا گرمه)  اونم صندلی راننده رو خوابونده بود وخواااب  یه دفعه بچه هه دید که مامانش دنبالش اومد تو حیاط انگار که چیزی بخواد نیشش بزنه دوید بغل باباش پناه برد مادرش هم تا دید داریم می بینم (البته کاملا کم لباس بود) رفت پشت دروایساد بعد ما رد شدیم اومدیم پسرم گفت چه خبره گفتم از مزایای زیادی باکلاس بودنه مشکلاتشان هم ترسناکه ترسناک ها

چند وقت پیش مادر مادر بچه وسط کوچه با یه چوب به قطر چند سانت طوری دختربچه ی پنج ساله یعنی نوه ی همون دختر رو سرشیطنتش زد که فکر کردم دست هایش شکست اصلا یه سروصدایی راه انداخته بودن که همه ی همسایه ها ریخته بودن بیرون وقتی هم که اعتراض ما رو دید شروع کرد فحاشی و حرفهای زیر زانو  که البته جوابش رو شنید ولی مشکل اینه که واقعا باید یه بچه تلف بشه تا کسی مسئولیت رسیدگی به خشونت علیه بچه ها رو جدی دنبال کنه ؟!! چرا دولت ما از وضعیت بچه هامون خبرنداره؟ پس این مراقب های بهداشت جز ناخن بلند کردن وتوی ماگ قهوه وچای خوردن پسر میزشون میوه خشک گذاشتن چکار می کنند اصلا چرا نباید بچه های ایران همیشه چکاب بشن چرا کسی نیست حمایتشون کنه ؟اصلا چرا مراکز بهداشت مشاور روانشناس نداره که هی زنگ بزنه بچت روبیار واکسن ضد افسردگیشو یا ضد خودکشی درآیندشو بزنه؟ اون وقت همکار شوهرم با لیسانس روانشناسی مجبوره برای گذراندن زندگی ماشین سنگین برونه؟

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

من چرا نفهمیدم😐😐

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
من چرا نفهمیدم😐😐

همدردیم🤣

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف شمام درست ولی متاسفانه درصد خیلی کمی از روانشناسا عین ادم راهنمایی میکنن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

چندبار خوندم متوجه نشدم واقعا چی نوشتین 

یعنی چی از مزایا باکلاس بودن هست؟ 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خیلی قاطی پاتی گفتی

مشکل همسایتون نفهمیدم اما در مورد بچه ها و دولت یکم فهمیدم اما متوجه نشدم

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
من چرا نفهمیدم😐😐

درنهایت میرسه به حجاب خانمه حالا ببین کی گفتم🤣🤣🤣

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️