2777
2789

تراز نمرات رو توی هر پنج رشته زده هموناس؟ 

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

خداروشکر من فکر کردم رتبه ها همشون اومده هر چی دیدم نیومده استرس گرفتم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜

آخ بگردممممم

فداسرت عزیزممممم

ارزش نداره بخای عذاب بکشی منم خودم کنکور دادم

نشد سال بعد میشینم قشنگ میخونم 

مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)
آخ بگردمممممفداسرت عزیزمممممارزش نداره بخای عذاب بکشی منم خودم کنکور دادمنشد سال بعد میشینم قشنگ میخ ...

چقدر مهربونی💙🥺

من یه سال پشت بودم💔

امیدوارم به بهترین ها برسی♥

چقدر مهربونی💙🥺من یه سال پشت بودم💔امیدوارم به بهترین ها برسی♥

من رفتم  دانشگا ازاد لیسانس گرفتم

امسال دوباره اومدم کنکور بدم😂 البته ۱ ماه مونده ب کنکور شروع کردم ب خوندن ولی جونم دراومد 

حالا تا رتبه ها بیاد ببینم چی میشه 

نشد میشینم واس سال دیگ 

بخدا ارزش نداره بخای گریه کنی جونم

اگ خاستی برو ازاد ی چی بخون همزمان باش کنکور بده سال دیگ 

مرسی تو هم همینطور گلمممم💋💗

مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)
من رفتم دانشگا ازاد لیسانس گرفتمامسال دوباره اومدم کنکور بدم😂 البته ۱ ماه مونده ب کنکور شروع کردم ...

چقدر پر انگیزه  🌱😍

ازتون خیلی حس خوب گرفتم 

ممنونم ازتون 😍♥️