2777
2789
عنوان

خانما بیاین یه ایده دارم

46 بازدید | 3 پست

من سال های سال هست که تو اینستام

خیلی دیدم پیج هایی که میان پیج مثلا ایده ناخن میزنن و کلی تبلیغ میگیرن و درآمد خوبی دارن و حتی از ناخن‌کارای معروف هم تبلیغ میگیرن که خب سرمایه ای لازم نداره از اینستاو پینترست و اینور اونور عکس های ناخن قشنگ برمیدارن میزارن 

یا پیج ایده واسه استایل

یا اخبار سلبریتی 

اگر نمیدونید چطور شروع کنید برید اینستا پیج های مشابه رو ببنید ایده بگیرید

پیج من برای همسرم هست دو روزه افتتاح کردم برای کابینت و کمد دیواری از کجا ایده بگیرم؟؟

پینترست چیزی نمیاره برام 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیج های دیگه که فالور زیاد دارن

لایکشون کنم؟؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫